ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ, σήμερα Σάββατο, στην Γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) λόγω διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδας, με εντολή της ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ:
Στη Γραμμή 1 του Μετρό «Κηφισιά – Πειραιάς» μεταξύ 16:00 – 18:00 οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό «Φάληρο» χωρίς να πραγματοποιούν στάση.
Ο σταθμός «Φάληρο» θα λειτουργήσει μεταξύ 16:00 – 18:00 αποκλειστικά και μόνο για τη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού και όχι για τους υπόλοιπους επιβάτες.
Οι φίλαθλοι θα επιβιβάζονται σε ενισχυτικούς, επιπλέον συρμούς που δρομολογεί η ΣΤΑΣΥ για την περίσταση και θα πραγματοποιούν το δρομολόγιο Φάληρο – Ειρήνη, χωρίς στάσεις στους ενδιάμεσους σταθμούς.
Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα επιβιβάζονται στον σταθμό Μαρούσι σε συρμούς της Γραμμής με κατεύθυνση τον Πειραιά και θα αποβιβάζονται στον αμέσως επόμενο σταθμό «Νερατζιώτισσα».
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η 30χρονη που υποστηρίζει ότι απέβαλε πίσω από καντίνα
Κώστας Ζουγανέλης: Η μυθική ζωή του «άρχοντα» της Μυκόνου που έχτισε τον θρύλο του νησιού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο ΚΜ και οι ανεπάγγελτοι πολιτικοί, σε ποιο χωριό ήταν ο Τσίπρας και η Μαρέβα, το πρώτο ματς στον Βοτανικό και ο Μπαμπινιώτης για τα μπλόκα
- Τα 13 σχήματα των «μεγάλων» της αγοράς που αύξησαν τον μετοχικό τους πλούτο κατά 8+1 δισ. ευρώ μέσα στο 2025
- Diamonds are forever: Τα μονόπετρα που έλαμψαν το 2025 και οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2026
- Ελ Κααμπί: Πανζουρλισμός στα social media για τα απίθανα γκολ, τι ισχύει με νέο συμβόλαιο και Ολυμπιακό