ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την ΕΔΕ ήρθε και η εισαγγελική παρέμβαση για το φερόμενο ως κορονο-πάρτι μέσα στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών παρήγγειλε σήμερα τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πράγματι στη
φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας, ποζάρουν με χαλαρή διάθεση, αλλά χωρίς μάσκες και αποστάσεις ασφαλείας, έξι αστυνομικοί που απολαμβάνουν το ποτάκι τους μέσα στη ΓΑΔΑ.
Εάν προκύψει ότι η φωτογραφία πράγματι τραβήχτηκε τις τελευταίες ημέρες, τότε ο εισαγγελέας θα εξετάσει αν έχουν παραβιαστεί τα μέτρα για την πανδημία, την τήρηση των οποίων επιβάλουν στους αρνητές πολίτες με τσουχτερά πρόστιμα, οι ίδιοι οι αστυνομικοί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Ερντογάν μετά την πρόταση του Ρώσου προέδρου για το Ουκρανικό
- Στη Ρώμη τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το Ανώτατο Συμβούλιο συνεργασίας Ελλάδας-Ιταλία
- Επένδυση ή αυταπάτη; Όταν η Gen Z κυνηγά… αποδόσεις αγοράζοντας… Birkin
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Η φωτογραφία με τον γιο της για τη Γιορτή της Μητέρας
