• Κοινωνία

    Ηράκλειο – Σάλος με την κακοποίηση 15χρονου μαθητή από τους γονείς του – Τι είπε στη δασκάλα

    • Λέλα Βόρρη


    Θύμα ενδοοικογενειακής βίας και από τους δύο του γονείς κατήγγειλε ότι έπεσε 15χρονος, κινητοποιώντας τις τοπικές αρχές που άμεσα τον απομάκρυναν από το οικογενειακό του περιβάλλον.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος μαθητής πήγε σε Ωδείο του Ηρακλείου όπου κάνει μάθημα και φαίνεται να είπε στην δασκάλα του ότι η μητέρα του τον χαστούκισε.

    Μάλιστα μετά από τις ερωτήσεις που δέχτηκε από την δασκάλα του δεν δίστασε να ομολογήσει πως έχει δεχτεί σωματική επίθεση και από τον πατέρα του στο παρελθόν.

    Μετά την ομολογία του 15χρονου, η δασκάλα ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές για το συμβάν, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν και να συλλαμβάνουν την μητέρα, ενώ σχημάτισαν δικογραφία και σε βάρος του πατέρα.

    Η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος της μητέρας  και αναμένεται το πρωί της Παρασκευής να δικαστεί από το Αυτόφωρο Δικαστήριο.

    Αξίζει να σημειωθεί πως ο 15χρονος νοσηλεύεται την Παιδοψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ και φυλάσσεται από αστυνομικούς, καθώς δεν υπήρχε άλλος συγγενής στον οποίον θα μπορούσε να μείνει.

    Μάλιστα αναμένεται να μεταβεί στον ιατροδικαστή προκειμένου ο τελευταίος να πιστοποιήσει τα τραύματά του, αλλά και να εξεταστεί από ειδικούς παιδοψυχίατρους.

    Διαβάστε επίσης

    Αποκλειστικό: 55χρονη τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη σε φρεάτιο της ΔΕΗ – Τι ερευνά η Ελληνική Αστυνομία



    ΣΧΟΛΙΑ