• Κοινωνία

    Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Θέλω μόνο να βρω το δίκιο μου, λέει η Γεωργία

    • NewsRoom
    γεωργια μπικα 24χρονη βιασμος


    Στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε νωρίτερα, η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου την Πρωτοχρονιά.

    «Όποια κοπέλα έχει κάποιο αντίστοιχο περιστατικό να βγει να μιλήσει», είπε κατά την έξοδο της από το τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου και την ολοκλήρωση της κατάθεσής της η 24χρονη.

    Αμέσως μετά η 24χρονη μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου στη 1 το μεσημέρι θα καταθέσει συμπληρωματικά στην ανακρίτρια για την υπόθεση του βιασμού.

    Σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους φτάνοντας στο Τμήμα, η Γεωργία δήλωσε:

    «Eυχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη του. Η αγάπη που νιώθω και έχω λάβει είναι απίστευτη, με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να βρω το δίκιο μου».

    Η Γεωργία πρόκειται να καταθέσει σήμερα για τέταρτη φορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναφερθεί στον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο, που όπως υποστηρίζει της επιτέθηκε φραστικά, με στόχο να την κάνει να σιωπήσει κατά την κατάθεσή της για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη.

    Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος έδωσε εντολή να διεξαχθεί προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας.

    Γεωργία Μπίκα βιασμός 24χρονης

    Γεωργία Μπίκα βιασμός 24χρονης

    Οι δηλώσεις της 24χρονης:

    Διαβάστε επίσης:

    Βιασμός 24χρονης: Συγκινεί η μητέρα του αδικοχαμένου αρραβιωνιαστικού της (video)

    Βιασμός 24χρονης: Καταθέτει ξανά σήμερα η Γεωργία – Στον ανακριτή άλλα τρία άτομα

    Βιασμός 24χρονης: Οι γενετικές εξετάσεις θα οδηγήσουν στους δράστες – Ιατροδικαστές εξηγούν



    ΣΧΟΛΙΑ