• Κοινωνία

    Υπόθεση δολοφονίας 19χρονου Άλκη: Στα χέρια της ανακρίτριας το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

    • Λέλα Βόρρη


    Στα χέρια της 7ης ανακρίτριας βρίσκεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού που έχασε την ζωή του τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου στην οδό Θεοδώρου Γαζή στη Θεσσαλονίκη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει σοβαρά κατάγματα στο κεφάλι, ένα πίσω και ένα αριστερά, καθώς και συρροή τραυμάτων από τρία χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο.

    Αξίζει να σημειωθεί πως για την υπόθεση δολοφονίας του 19 χρονου οπαδού έχουν συλληφθεί 12 άτομα και έχουν προφυλακιστεί.

    Η ιατροδικαστική εξέταση  έρχεται να επιβεβαιώσει πως ο θάνατος του Άλκη δεν οφείλεται μόνο στο τραύμα που έφερε στον μηρό του, ανοίγοντας πιθανώς το κάδρο για περισσότερους από έναν φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας.

    Την ίδια ώρα η ανακρίτρια συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την έρευνά της εν αναμονή των αποτελεσμάτων και των εργαστηριακών εξετάσεων αναφορικά με το DNA που ελήφθη από τους 12 κατηγορούμενους και τη σύγκρισή του με γενετικό υλικό που βρέθηκε, μεταξύ άλλων, στα όπλα και στα αυτοκίνητα.

    Μετά το τέλος της ανακριτικής διαδικασίας ο φάκελος θα δοθεί στα χέρια του εισαγγελέα που θα υποβάλλει την πρότασή του προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο το οποίο και θα παραπέμψει την υπόθεση στο ακροατήριο.

    Διαβάστε επίσης

    Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης στα βόρεια προάστια

    Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στις 8 Απριλίου η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου



    ΣΧΟΛΙΑ