• Κοινωνία

    Υπόθεση απαγωγής Μάριου Παπαγεωργίου: Βίαιη προσαγωγή δύο μαρτύρων από το δικαστήριο

    • NewsRoom
    Μάριος Παπαγεωργίου

    Μάριος Παπαγεωργίου


    Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, του οποίου η σορός δεν έχει βρεθεί, παρουσιάστηκε σήμερα με το δικαστήριο να διατάσσει την βίαιη προσαγωγή δύο αστυνομικών και γιων του 73χρονου βασικού κατηγορουμένου για την ερχόμενη Τετάρτη. Επικαλούμενοι φόβους για την ασφάλειά τους, οι δύο μάρτυρες δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο σήμερα, ενώ η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου θεωρεί ότι γνωρίζουν πολλά για την εν λόγω υπόθεση.

    Η ξαδέλφη του άτυχου νεαρού κατέθεσε στη σημερινή ακροαματική διαδικασία ισχυρίζοντας ότι ο 73χρονος κατηγορούμενος της υπόθεσης είναι ο δολοφόνος του 26χρονου.

    Η δίκη για την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου θα συνεχιστεί αύριο, με την κατάθεση μάρτυρα, για τον οποίο επίσης έχει διαταχθεί βίαιη προσαγωγή και για τον οποίο η πολιτική αγωγή θεωρεί ότι γνωρίζει πολλά σε σχέση με τη μεταφορά της σορού του Μάριου Παπαγεωργίου.

    Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, ο νεαρός Μάριος Παπαγεωργίου εξαφανίστηκε στις 9 Αυγούστου 2012. Την επόμενη μέρα, η μητέρα του δέχτηκε τηλεφώνημα από τους απαγωγείς του, οι οποίοι της ζητούσαν λύτρα 620.000 ευρώ, για να τον αφήσουν ελεύθερο.

    Η γυναίκα, απελπισμένη, δεν επικοινώνησε με την αστυνομία, αλλά στράφηκε στο κοντινό της περιβάλλον και άκουσε τη συμβουλή 73χρονου οικογενειακού φίλου να μην ειδοποιήσει τις Αρχές.

    Αυτό που δεν μπορούσε να φανταστεί ήταν πώς αυτός ο άνθρωπος ήταν τελικά, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο «εγκέφαλος» της απαγωγής και της δολοφονίας του παιδιού της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η νέα σύντροφος του Υπάτιου Πατμάνογλου και το τραγικό παρελθόν της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει ο πατέρας της μικρής Άννυ: «Δεν την δολοφόνησα, την τεμάχισα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εταιρεία ακινήτων κατέθεσε αγωγή κατά του αντιδήμαρχου Τριπόλεως Δ. Βόσνου: Πήρε τα λεφτά κι εξαφανίστηκε!



    ΣΧΟΛΙΑ