• Κοινωνία

    Βιασμός 24χρονης: Ποιοι θα καταθέσουν ενώπιον της ανακρίτριας-Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών

    • NewsRoom
    Υπόθεση 24χρονης: Ποιοι θα καταθέσουν ενώπιον της ανακρίτριας-Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών

    Γεωργία Μπίκα


    Τη Δευτέρα αναμένονται νέες εξελίξεις για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα από την Θεσσαλονίκη, καθώς θα ανακοινωθούν τα ευρήματα των τοξικολογικών και εργαστηριακών εξετάσεων, αλλά και νέες καταθέσεις.

    Τα τελευταία 24ώρα επικρατεί ένα θρίλερ με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, καθώς διέρρευσαν πληροφορίες ότι τα αποτελέσματα έχουν παραδοθεί από την Παρασκευή στην ανακρίτρια.

     Ο δικηγόρος της 24χρονης διαψεύδει αυτές τις πληροφορίες, μετά από δίκη του αναζήτηση για τα ευρήματα αυτά.

    Όπως είπε πρώτα αναμένεται να παραδοθούν σε σφραγισμένο φάκελο στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου που αιτήθηκε τις συγκεκριμένες εξετάσεις και έπειτα θα παραδοθούν από αστυνομικούς στην ανακρίτρια.

    Υπάρχουν πληροφορίες πως ακόμα και αύριο ίσως τελικά παραδοθούν στον ανακριτή τα ευρήματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ ένα δείγμα έχει σταλεί και στην Ελβετία για επεξεργασία μεγαλύτερου βαθμού.

    Όσο, για τις εργαστηριακές εξετάσεις DNA από τα κλινοσκεπάσματα του δωματίου 602, τα ρούχα της 24χρονης και από το σώμα της, ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί πως έχουν ολοκληρωθεί και έχουν ενημερωθεί σχετικά οι αρχές.

    Ποιοι θα καταθέσουν ενώπιον της ανακρίτριας

    Αύριο το πρωί στην ανακρίτρια θα καταθέσει ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης, ο οποίος πήγε μαζί του το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο για να βοηθήσουν την Γεωργία μετά από τηλεφωνική κλήση της.

    Ο ίδιος ο εργοδότης της 24χρονης κατέθεσε για την υπόθεση την Παρασκευή το πρωί. Έμεινε για περίπου 2,5 ώρες στο γραφείο της ανακρίτριας και ερωτήθηκε τόσο για την ανάμειξη του στην υπόθεση της 24χρονης αλλά και για όσες γνώσεις έχει γύρω από το κύκλωμα μαστροπείας που ερευνάται παράλληλα.

    Επίσης, εκ νέου αναμένεται να καταθέσει και η 17χρονη φίλη της Γεωργίας που την συνόδεψε στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη σουίτα 401. Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό από τις καταθέσεις η ανήλικη αποχώρησε από το πάρτι με το αυτοκίνητο μιας γυναίκας που συνάντησαν μέσα στην προεδρική σουίτα.

    Καταθέσεις και για το κύκλωμα μαστροπείας

    Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να αρχίσει και ένας μεγάλος κύκλος καταθέσεων σχετικά με το κύκλωμα μαστροπείας και διακίνησης ναρκωτικών.

    Την Παρασκευή κλήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο 33χρονος μετρ και παρέδωσε το κινητό και τον υπολογιστή του στις αρχές.

    Έμεινε για περίπου 5 ώρες και φαίνεται πως ερωτήθηκε για όσα γνωρίζει. Υπήρχε μια παρερμηνεία ότι ο συγκεκριμένος προσήχθη και συνελήφθη για το κύκλωμα μαστροπείας αλλά δεν ισχύει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά άτομα όμως που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα που ερευνάται θα κληθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τις αρχές.

    Ανάμεσα τους θα είναι γνωστοί επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης που όλες αυτές τις ημέρες το όνομα τους είτε αναμείχθηκε σε αναρτήσεις στα social media, είτε συνδέονται με κάποιο τρόπο – κυρίως επαγγελματικό – με φερόμενους ως εμπλεκόμενους στην υπόθεση της 24χρονης.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ