• Κοινωνία

    Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Στη φυλακή για άλλους 6 μήνες η μητέρα της ανήλικης

    • NewsRoom
    Η 37χρονη μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια


    Κρατούμενη θα εξακολουθήσει να βρίσκεται για ακόμη ένα 6μηνο με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης.

    Ειδικότερα, οι δικαστές του Συμβουλίου που συνεδρίασαν ενόψει της συμπλήρωσης έξι μηνών κράτησης της γυναίκας που κατηγορείται για μαστροπεία σε βάρος του παιδιού της και αποφάσισαν ότι δεν πρέπει η 34χρονη να βγει από τη φυλακή.

    Σημειώνεται ότι η 12χρονη σε όλες τις καταθέσεις που έχει δώσει στις αρχές για την φρικιαστική υπόθεση, με φερόμενο ως πρωταγωνιστή των προσωρινά κρατούμενο Ηλία Μίχο, υποστηρίζει πως η μητέρα της δεν γνώριζε απολύτως τίποτε για όσα συνέβαιναν σε βάρος της ανήλικης κόρης της.

    Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν οδηγηθεί στη φυλακή πλην του θεωρούμενου ως βασικού κατηγορούμενου και της μητέρας του παιδιού, περίπου 20 κατηγορούμενοι ως «πελάτες» του Μίχου που πλήρωναν για να κακοποιήσουν το παιδί.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Διαβάστε επίσης: 

    Βιασμός 12χρονης – Απολογία μητέρας: «Αν το ήξερα, εγώ θα του έβγαζα τα μάτια του Μίχου»

    Μαστροπεία 12χρονης: Συγκλονίζει η τελευταία κατάθεση της – Ο Μίχος την υποχρέωνε να συνευρεθεί με 5 άνδρες σε μέσα σε 30′



    ΣΧΟΛΙΑ