ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην Φωκίδα, στην περιοχή του χωριού Κλήμα, του δήμου Δωρίδος, για την οποία η πυροσβεστική είχε δώσει εντολή για προληπτική εκκένωση δύο χωριών, λόγω κυρίως των πυκνών καπνών.
Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγο μετά τις 17:30, ενώ σταμάτησαν να επιχειρούν και τα εναέρια μέσα.
Συνολικά στην πυρκαγιά στη Φωκίδα επιχείρησαν 30 οχήματα της Πυροσβεστικής με 63 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρου με 15 πυροσβέστες, δύο αεροσκάφη, δύο PZL, δύο ελικόπτερα, ενώ συνδρομή παρέχουν δύο μηχανήματα έργου και δύο υδροφόρες Ο.Τ.Α.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jonathan Anderson: Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Dior έχει εμμονή με τα αρχαία ελληνικά φλιτζάνια
- Διοικητές νοσοκομείων και ΥΠΕ: Πρώτη συνάντηση με τον Ά. Γεωργιάδη μετά την αξιολόγηση του ΕΣΥ
- Πέθανε η θρυλική Ιταλίδα ηθοποιός Κλαούντια Καρντινάλε, σε ηλικία 87 ετών
- Παναθηναϊκός: Οι προθέσεις του Αλαφούζου και η σιωπή της Μαρίας Αγγελικούση που γεννά ερωτήματα
