• Κοινωνία

    Ιωάννα Κολοβού: Στο αυτόφωρο για να δικαστεί οδηγήθηκε η δημοσιογράφος

    Ιωάννα Κολοβού


    Από το Αυτόφωρο θα δικαστεί η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού της.

    Ο μηνυτής την κατηγορεί ότι συνεχίζει να παραμένει στο διαμέρισμα του Ζωγράφου, το οποίο έχει πλέον περάσει στην κυριότητα του καθώς υπήρξε υπερθεματιστής στον πλειστηριασμό.

    Ο εισαγγελέας άσκησε στη δημοσιογράφο ποινική δίωξη για διατάραξη κοινής ειρήνης και βία κατά υπαλλήλων και θα δικαστεί από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών στις 5 Φεβρουαρίου.

    Στα δικαστήρια της Ευελπίδων υπήρξε συγκέντρωση συμπαράστασης στην κ. Κολοβού. Μεταξύ των συγκεντρωμένων που φώναζαν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας ήταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γιάννης Πρωτούλης από το ΚΚΕ.

    Σύμφωνα με το συνήγορο της δημοσιογράφου, η διαδικασία μεταβίβασης της κυριότητας του ακινήτου έχει ολοκληρωθεί αλλά η διαδικασία έξωσης της κ. Κολοβού από το σπίτι που έχασε για χρέος 45.000 ευρώ, είχε “παγώσει” από το περασμένο καλοκαίρι.

    Σύμφωνα πάντα με το δικηγόρο, το πρωί αστυνομικοί παρουσία δικαστικού επιμελητή μετέβησαν στο σπίτι του Ζωγράφου, για να ολοκληρωθεί η έξωση της δημοσιογράφου. Η κ. Κολοβού κατήγγειλε ότι οι αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού με πριόνι.

    Διαβάστε επίσης:

    Πατήσια: Προφυλακιστέος ο 56χρονος για τον βιασμό της ανήλικης κόρης της συντρόφου του

    Βρούτσης: Η αντιμετώπιση της βίας στον Αθλητισμό δεν έχει πολιτικό πρόσημο

    Αυγέρη για έξωση Κολοβού: Αν δεν υπάρξει πολιτική αλλαγή, αυτές οι σκηνές θα είναι αλλεπάλληλες



    ΣΧΟΛΙΑ