• Κοινωνία

    Ικαρία: Το αδιαχώρητο σε πανηγύρι παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό 

    • NewsRoom


    Παρά τις συστάσεις και τα μέτρα για τον κορονοϊό, με πρωτοβουλία ιδιώτη, ιδιοκτήτη καφενείου σύμφωνα με πληροφορίες, σε χωριό της Ικαρίας πραγματοποιήθηκε πανηγύρι, όπου επικράτησε το… αδιαχώρητο!.

    Αν και με απόφαση του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού, που συνεδρίασε την ακριβώς προηγούμενη ημέρα, ακυρώθηκαν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις, όπως το καθιερωμένο πανηγύρι, αλλά και οι θεατρικές παραστάσεις, ο Καραγκιόζης και άλλα πολιτιστικά δρώμενα, ιδιώτης έστησε δικό του γλέντι, στο οποίο, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που μίλησαν στο mononews.gr, μπορεί να συγκεντρώθηκαν μέχρι και 2.000 άτομα!

    Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο καταγράφονται εικόνες από το απόγευμα της Τετάρτης, 5 Αυγούστου 2020, που θυμίζουν την εποχή προ κορονοϊού, με τον κόσμο να έχει σηκωθεί από τα τραπέζια και να χορεύει δημιουργώντας συνωστισμό στον χώρο.

    Καμία τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων, με τη μουσική να παίζει και τον κόσμο να γλεντάει, χωρίς να σκέφτεται τον κίνδυνο που ελλοχεύει, ειδικά μετά την αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας.

    Δείτε βίντεο από το protothema:



    ΣΧΟΛΙΑ