ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με εκατοντάδες πυροτεχνήματα και με πολύ μουσική, η Θεσσαλονίκη καλωσόρισε το 2020.
Η πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης πλημμύρισε με κόσμο, παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε. Στη σκηνή, πλάι στον παρουσιαστή της βραδιάς Γιάννη Σερβετά, ανέβηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος μέτρησε αντίστροφα μαζί με τον κόσμο για τον ερχομό του νέου έτους.
Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς άνοιξαν οι Fortissimo, το διάσημο πλέον ελληνικό κουαρτέτο βιολιών. Ακολούθησε συναυλία με την Ελένη Φουρέιρα, η οποία ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους. Μετά την Ελένη Φουρέιρα, τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς ανέλαβαν δύο γνωστοί μουσικοί παραγωγοί της Θεσσαλονίκης.




ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.