ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με εκατοντάδες πυροτεχνήματα και με πολύ μουσική, η Θεσσαλονίκη καλωσόρισε το 2020.
Η πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης πλημμύρισε με κόσμο, παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε. Στη σκηνή, πλάι στον παρουσιαστή της βραδιάς Γιάννη Σερβετά, ανέβηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος μέτρησε αντίστροφα μαζί με τον κόσμο για τον ερχομό του νέου έτους.
Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς άνοιξαν οι Fortissimo, το διάσημο πλέον ελληνικό κουαρτέτο βιολιών. Ακολούθησε συναυλία με την Ελένη Φουρέιρα, η οποία ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους. Μετά την Ελένη Φουρέιρα, τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς ανέλαβαν δύο γνωστοί μουσικοί παραγωγοί της Θεσσαλονίκης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπενιαμίν Νετανιάχου: Είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων μας
- Τραμπ: Επίθεση σε Ρεπουμπλικανό που αντιτάχθηκε στην επίθεση στο Ιράν – «Πήραμε τη βόμβα κατευθείαν από τα χέρια τους»
- Συρία: Καταδικάζουμε απερίφραστα την βομβιστική επίθεση στη Δαμασκό – Να αποδοθούν ευθύνες, ζητά το ΥΠΕΞ
- Παρίσι, Βερολίνο και Λονδίνο καλούν το Ιράν να δεσμευθεί σε διαπραγματεύσεις που θα οδηγήσουν σε συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα
