• Κοινωνία

    Η πρεμιέρα Τουρνά-Τσαλιγοπούλου αναβάλλεται λόγω…διάρρηξης!

    • NewsRoom


    Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες εμφανίσεις για την προσεχή Παρασκευή και το Σάββατο του Κώστα Τουρνά και της Ελένης Τσαλιγοπούλου, όπως  ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της μουσικής σκηνής «Πειραιώς 131», λόγω… διάρρηξης του νυχτερινού κέντρου!

    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η πρεμιέρα αναβάλλεται λόγω διάρρηξης που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης. «Οι διαρρήκτες έκλεψαν μέρος του τεχνικού εξοπλισμού που είναι απαραίτητος για τη διεξαγωγή των συναυλιών, γεγονός που καθιστά αδύνατη την πραγματοποίησή τους» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

    Η επίσημη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί πλέον την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου.

    Η ανακοίνωση της μουσικής σκηνής «Πειραιώς 131» έχει ως εξής:

    «Διάρρηξη που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου αναστάτωσε το πρόγραμμα της Μουσικής Σκηνής “Πειραιώς 131”.

    Οι διαρρήκτες έκλεψαν μέρος του τεχνικού εξοπλισμού που είναι απαραίτητος για τη διεξαγωγή των συναυλιών, γεγονός που καθιστά αδύνατη την πραγματοποίησή τους.

    Έτσι αναβάλλονται λόγω ανωτέρας βίας τα προγραμματισμένα live του Κώστα Τουρνά, την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου και της Ελένης Τσαλιγοπούλου, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου.

    Οι επίσημες πρεμιέρες των 2 καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιανουαρίου».



    ΣΧΟΛΙΑ