Menu
-1.92%
Τζίρος: 360.30 εκατ.

Παγκόσμιο κραχ στις αγορές μετά τη νίκη των Δημοκρατικών – Χάθηκαν τρισεκατομμύρια από Wall Street μέχρι Ασία, «βουτιά» σε Nvidia, Samsung και TSMC

Media

Σπίτι με το MEGA: Ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη

Comments

Το Σπίτι με το MEGA τιμά μία από τις πιο εμβληματικές μορφές του τόπου μας, τον Μίκη Θεοδωράκη. Τον συνθέτη-μύθο. Τον παγκόσμιο Έλληνα, σύμβολο της Ρωμιοσύνης.

Ο κορυφαίος συνθέτης άφησε πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό και μία ανεκτίμητη παρακαταθήκη, με τραγούδια και συνθέσεις που θα τον κρατάνε πάντα ζωντανό στη μνήμη μας.

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 23:20, το Σπίτι με το MEGA αποτίει φόρο τιμής στον Μίκη Θεοδωράκη και παρουσιάζει ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα. Ο Γιώργος Νταλάρας τον αποχαιρετά μέσα από ένα μουσικό ταξίδι με σταθμούς στα τραγούδια που σφράγισαν τη ζωή μας.

«Από το παράθυρό σου», «Νύχτα Μαγικιά», «Μαργαρίτα Μαργαρώ», «Βρέχει στη φτωχογειτονιά», αλλά και «… γιατί αν γλυτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα», «Εδώ το φως», «Ποιος την ζωή μου», «Μέρα Μαγιού μου μίσεψες» και όλα εκείνα που τραγουδήσαμε σε συναυλίες και στάδια.

Μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα, σε αυτή τη μοναδική συνάντηση, θα είναι οι: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Χρήστος Μάστορας, Δημήτρης Μπάσης, Μίλτος Πασχαλίδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Μίκης Θεοδωράκης: Συγκινητικός αποχαιρετισμός στην Μητρόπολη

Ελεονώρα Μελέτη: Πρωτιά στο δυναμικό κοινό για το Mega Καλημέρα

Τζούλια Νόβα: Η απάντηση για την μπλούζα με το σφυροδρέπανο και η επίθεση που δέχτηκε

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μεγάλο στοίχημα του Γιάννη Αλαφούζου με τα δικαιώματα του Champions League
Ελευθερία Σιφναίου: Πέθανε το γνωστό μοντέλο
Η Μαριάννα Λάτση σε εκδήλωση του υπουργείου Άμυνας
Νέες ταινίες στους κινηματογράφους: Ερμηνείες για Όσκαρ, ο Νίσον και το έπος Ραμαγιάνα
Ποια είναι τα 7 hot privé clubs του Λονδίνου που συχνάζουν οι Έλληνες
Αννίτα Πάνια: Αποκάλυψε ποιον υποστηρίζει στην κόντρα Βίσση-Καρβέλα και γιατί (video)
Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε €8.000 στη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» – «Νιώθω θλίψη και οργή»
Γιατί η Πάρις Τζάκσον διεκδικεί 600 εκατ. δολάρια από την περιουσία του πατέρα της
Νότης Σφακιανάκης: Σπάνια εμφάνιση μετά από χρόνια απουσίας από τις πίστες
Έξαλλοι στην ΕΡΤ με την εμφάνιση του Παναγιώτη Ηλιόπουλου στο “Newsroom” ως θύμα της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» – Σε υποχρεωτική αργία αρχισυντάκτες και συντελεστές