Τα λόγια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη «δανείστηκε» η Γιάννα Αγγελοπούλου, κάνοντας αναφορά στα 200 χρόνια της σύγχρονης Ελλάδας.
«Τα 200 χρόνια της σύγχρονης Ελλάδας, σε μια φράση του @kmitsotakis : «Μια ιστορία θάρρους, μια ιστορία ελευθερίας, μια ιστορία ενός μικρού λαού που ίδρυσε το πρώτο ανεξάρτητο κράτος στην περιοχή μας», έγραψε στο twitter η επικεφαλής του «Ελλάδα 2021», ήταν τα λόγια του κ. Μητσοτάκη σε ομιλία του κατά το πρόσφατο ταξίδι του στην Ουάσινγκτον.
Τη φράση αυτή χρησιμοποίησε η κα. Αγγελοπούλου, αναφέροντας που αποτυπώνει τα 200 χρόνια της σύγχρονης Ελλάδας.
Τα 200 χρόνια της σύγχρονης Ελλάδας, σε μια φράση του @kmitsotakis : «Μια ιστορία θάρρους, μια ιστορία ελευθερίας, μια ιστορία ενός μικρού λαού που ίδρυσε το πρώτο ανεξάρτητο κράτος στην περιοχή μας». pic.twitter.com/6mkeEmu1jP
— Gianna Angelopoulos (@GAngelopoulou) January 11, 2020
Κατά την ομιλία του, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε το 2021 ως «εμβληματικό χρονικά ορόσημο για την Ελλάδα, καθώς θα γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την αρχή της Ελληνικής επανάστασης».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζωγράφου: Συνελήφθη ο 54χρονος για τις δολοφονίες της μητέρας και της αδελφής του
- Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών (EBA): Νέος πρόεδρος ο François-Louis Michaud
- Ιράν: Δεν έχουμε κάνει καμία άμεση επαφή με τις ΗΠΑ – Μιλά για «υπερβολικές και παράλογες απαιτήσεις»
- YES 2026: Αυτό το καλοκαίρι, η επιχειρηματικότητα γίνεται εμπειρία!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.