ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μάχη με τα χιόνια, τα οποία ξεπερνούν τους 70 πόντους, δίνουν οι δυνάμεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος προς ένα ξενοδοχείο στο Γαρδίκι Φθιώτιδες, όπου παραμένουν εγκλωβισμένο 50 επισκέπτες.
Το πιο ψηλό λεπιδοφόρο όχημα του στόλου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ενεργεί από νωρίς στο δρόμο Κανάλια – Γαρδίκι Ομιλαίων. Στο σημείο βρίσκεται και ένα τρακτέρ, εφοδιασμένο με λεπίδα, το οποίο ανήκει στον δημοτικός σύμβουλος Μακρακώμης, Πάνο Κοντογεώργο, το οποίο το βράδυ της παραμονής βοήθησε στον απεγκλωβισμό εκδρομέων στο Δασικό Χωριό πάνω από την Κάψη.
Το ζητούμενο δεν είναι να προσεγγίσουν απλά το ξενοδοχείο, αλλά να διαμορφώσουν το δρόμο έτσι ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να κινηθούν σε αυτόν τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στο Γαρδίκι.
https://www.facebook.com/100000703966893/videos/2262641877102589/
Σε όσα σημεία επιχειρούν τα μηχανήματα της Περιφέρειας υπάρχει ο στόχος να έχουν ολοκληρώσει τη διάνοιξη πριν το βράδυ της Τετάρτης (2/1) όταν νέο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τη χώρα και ειδικότερα την Κεντρική και Ανατολική Στερεά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νεκρή 55χρονη στην Ευρυτανία: Εγκλωβίστηκε το αυτοκίνητό της από τα χιόνια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλείστηκαν από το χιονιά 50 άτομα σε ξενοδοχείο στο Γαρδίκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα επίθεση Τραμπ στη Μελόνι: «Θέλει να ξαναγίνουμε φίλοι για να ανέβει στα γκάλοπ – Όχι, ευχαριστώ»
- Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου: Συνελήφθη 39χρονος που έτρεχε με 203 χλμ/ώρα – Προσπάθησε να δωροδοκήσει την Τροχαία
- Σπάτα: Φωτιά σε έκταση με ξερά χόρτα κοντά στο εκπτωτικό χωριό
- Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στη Ροδόπη – Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Ημαθία

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.