• Κοινωνία

    Η μάχη με τα χιόνια για τον απεγκλωβισμό των 50 επισκεπτών στο ξενοδοχείο στο Γαρδίκι (videο)

    • NewsRoom


    Μάχη με τα χιόνια, τα οποία ξεπερνούν τους 70 πόντους, δίνουν οι δυνάμεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος προς ένα ξενοδοχείο στο Γαρδίκι Φθιώτιδες, όπου παραμένουν εγκλωβισμένο 50 επισκέπτες.

    Το πιο ψηλό λεπιδοφόρο όχημα του στόλου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ενεργεί από νωρίς στο δρόμο Κανάλια – Γαρδίκι Ομιλαίων. Στο σημείο βρίσκεται και ένα τρακτέρ, εφοδιασμένο με λεπίδα, το οποίο ανήκει στον  δημοτικός σύμβουλος Μακρακώμης, Πάνο Κοντογεώργο, το οποίο το βράδυ της παραμονής βοήθησε στον απεγκλωβισμό εκδρομέων στο Δασικό Χωριό πάνω από την Κάψη.

    Το ζητούμενο δεν είναι να προσεγγίσουν απλά το ξενοδοχείο, αλλά να διαμορφώσουν το δρόμο έτσι ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να κινηθούν σε αυτόν τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στο Γαρδίκι.

    https://www.facebook.com/100000703966893/videos/2262641877102589/

    Σε όσα σημεία επιχειρούν τα μηχανήματα της Περιφέρειας υπάρχει ο στόχος να έχουν ολοκληρώσει τη διάνοιξη πριν το βράδυ της Τετάρτης (2/1) όταν νέο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τη χώρα και ειδικότερα την Κεντρική και Ανατολική Στερεά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νεκρή 55χρονη στην Ευρυτανία: Εγκλωβίστηκε το αυτοκίνητό της από τα χιόνια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλείστηκαν από το χιονιά 50 άτομα σε ξενοδοχείο στο Γαρδίκι



    ΣΧΟΛΙΑ