ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ισπανική εισαγγελία σταμάτησε την έρευνα για την κατηγορία της απάτης σε επιχειρηματικές δραστηριότητες του τέως βασιλιά Χουάν Κάρλος, καθώς δεν κατάφερε να συγκεντρώσει επαρκή στοιχεία για εγκληματική δραστηριότητα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.
Το γραφείο του γενικού εισαγγελέα ξεκίνησε την έρευνα τον Νοέμβριο του 2020, μετά την αναφορά υπηρεσίας για την καταπολέμηση του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Χουάν Κάρλος έχει πληρώσει αναδρομικά περίπου 5,1 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους.
Διαβάστε επίσης:
Ο Νίκος Ανδρουλάκης βλέπει πρόωρες εκλογές – «Θα γίνουμε και κυβέρνηση»
Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στη Χαλκιδική
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγωγή κατά της Amazon από την FTC και περισσότερες από 20 πολιτείες των ΗΠΑ
- Χρυσός: Πτώση στα 4.435 δολάρια υπό τον φόβο νέας αύξησης επιτοκίων από τη Fed
- Κίνα-Ρωσία: Σι και Πούτιν εξαίρουν τη συμμαχία τους κατά τη διάρκεια περιφερειακής συνόδου κορυφής στο Κιργιστάν
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Μείωση των τιμών και νέα ενίσχυση στα εισοδήματα στη ΔΕΘ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.