ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ισπανική εισαγγελία σταμάτησε την έρευνα για την κατηγορία της απάτης σε επιχειρηματικές δραστηριότητες του τέως βασιλιά Χουάν Κάρλος, καθώς δεν κατάφερε να συγκεντρώσει επαρκή στοιχεία για εγκληματική δραστηριότητα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.
Το γραφείο του γενικού εισαγγελέα ξεκίνησε την έρευνα τον Νοέμβριο του 2020, μετά την αναφορά υπηρεσίας για την καταπολέμηση του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Χουάν Κάρλος έχει πληρώσει αναδρομικά περίπου 5,1 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους.
Διαβάστε επίσης:
Ο Νίκος Ανδρουλάκης βλέπει πρόωρες εκλογές – «Θα γίνουμε και κυβέρνηση»
Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στη Χαλκιδική
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λαζόπουλος: Καλή επιλογή ο Σαμαράς, ξέρει να κυβερνά – Μουδιασμένος
- Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί έποικοι επιτέθηκαν σήμερα σε μια συνοδεία Ευρωπαίων διπλωματών
- Βέλγιο: Επεισόδια και στις Βρυξέλλες μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών
- Τράπεζες: UBS και Eurobank Equities βλέπουν άνοδο με αιχμή Πειραιώς και Alpha Bank
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.