ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ποιες περιοχές θα επηρεαστούν – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, ενημερώνει με έκτακτο δελτίο καιρού η ΕΜΥ.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δελτίο καιρού, τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα μεσάνυχτα της σημερινής ημέρας στα βορειότερα νησιά του Ιουνίου (κυρίως στην περιοχή της Κέρκυρας).
Από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στην Ήπειρο (κυρίως στα δυτικά τμήματα) και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου και πιθανώς στη δυτική Στερεά.
Τα ισχυρά φαινόμενα αναμένονται μέχρι τις βραδινές ώρες της Πέμπτης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μ. Αποστολάκη στη Βουλή: «Την καθυστέρηση εφαρμογής της απόφασης του Αρείου Πάγου για τον υπολογισμό των τόκων, την πληρώνει ξανά ο δανειολήπτης – Ποιος ελέγχει τους servicers;»
- Δημοσκόπηση Alco: Πρώτη η ΝΔ με 9,9 μονάδες διαφορά με την ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Στο 15,3% οι αναποφάσιστοι
- Ρωσία: Εκτός λειτουργίας το μεγαλύτερο διυλιστήριο της Μόσχας μετά την επίθεση ουκρανικών drones
- Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ήταν μια χαρά -Η καρδιά του ήταν σαν μικρού παιδιού, αναφέρει ο Ιατροδικαστής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.