ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Hellenic Train ανακοίνωσε ότι σήμερα, στις 15:30, η αμαξοστοιχία 1551 που εκτελούσε το προαστιακό δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα, με 51 επιβάτες, ακινητοποιήθηκε σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από τον σταθμό της Οινόης, λόγω βλάβης στο ηλεκτρικό σύστημα.
Σύμφωνα με την εταιρεία, ειδοποιήθηκαν η Πυροσβεστική που μαζί με το προσωπικό της Hellenic Train και παρουσία της Αστυνομίας βοήθησε στον απεγκλωβισμό των επιβατών και στην ασφαλή μετακίνησή τους μέχρι τον σιδηροδρομικό σταθμό. Οι επιβάτες προωθήθηκαν στον τελικό τους προορισμό με λεωφορείο.
Για τον ασφαλή απεγκλωβισμό απαιτήθηκε ολική διακοπή ηλεκτροδότησης του δικτύου στην περιοχή, γεγονός που προκάλεσε καθυστερήσεις σε ορισμένα δρομολόγια της Hellenic Train στο εν λόγω τμήμα.
Τα αίτια της βλάβης διερευνώνται.
Διαβάστε επίσης:
Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Ανοίγει παράρτημα στην Ουάσιγκτον
Γαλλία – Αλγερία: Συνεχίζεται η κρίση των σχέσεων – Νέες απελάσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιστολή Αμερικανών βουλευτών στον Ντόναλντ Τραμπ: Ο Ερντογάν εδώ και χρόνια απειλεί να εισβάλει σε Ελλάδα και Ισραήλ
- Costamare (Κωστής Κωνσταντακόπουλος): Πούλησε δύο πλοία με κέρδος 7,4 εκατ. δολαρίων
- Μυλωνάς (Εθνική): Το σχέδιο για χρηματοδότηση μεγάλων project, η διανομή του 60% των κερδών και οι ελπίδες για τα στεγαστικά
- Φωτιά ηλεκτρικού οχήματος σε υπόγειο χώρο
