ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε δήλωσή τους οι γονείς του Βασίλη Καλογήρου επισημαίνουν ότι εμπιστεύονται την Ρουμπίνη Λεονταρή και δεν είχαν κανένα λόγο να ζητήσουν την εξαίρεσή της.
Σε γραπτή τους δήλωση, ο Κωνσταντίνος Καλογήρου και η Σοφία Αποστολάκη, η οποία δημοσιεύτηκε στο larissanet, αναφέρονται στην απόφαση της ιατροδικαστού να παραιτηθεί από την υπόθεση, μετά την στοχοποίησή της από την Μαρία Καρυστιανού και τις επιθέσεις χυδαιότητας που ακολούθησαν στα social media.
Οι γονείς του Βασίλη Καλογήρου επισημαίνουν ότι ουδέποτε αιτήθηκαν την εξαίρεσή της και τονίζουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό της.
«Πληροφορηθήκαμε την δήλωση αποχής της Προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας κ. Ρουμπίνης Λεονταρή, από τα καθήκοντά της σχετικά με την ιατροδικαστική εξέταση του υιού μας και δηλώνουμε ότι εμείς δεν έχουμε λόγο εξαιρέσεως και ουδόλως αιτηθήκαμε την εξαίρεσή της και την οποία εμπιστευόμαστε» ανέφεραν χαρακτηριστικά.
Διαβάστε επίσης
Novo Nordisk: Αφαιρέθηκαν από την λίστα ελλείψεων του FDA τα Wegovy και Ozempic
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανάλυση Reuters: Σε στρατηγικό αδιέξοδο ο Ντόναλντ Τραμπ – Χάνει τον έλεγχο στον πόλεμο με το Ιράν
- Παύλος Μαρινάκης: Δεύτερη σειρά μέτρων όταν κριθεί αναγκαίο
- Βλαντίμιρ Πούτιν: Η Μόσχα παραμένει φίλη και αξιόπιστος εταίρος της Τεχεράνης,
- Πόλεμος στο Ιράν: Ελληνικά πλοία μεταφοράς σιτηρών διέρχονται από τα Στενά του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.