• Κοινωνία

    Γλυφάδα: «Πήγε να τον αφοπλίσει και τους σκότωσε όλους» – Συγκλονίζει η κόρη του καπετάνιου

    • NewsRoom


    Τέσσερις νεκροί είναι ο απολογισμός από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα με δράστη πρώην εργαζόμενο που εισέβαλε στα γραφεία της οδού Αρτεμισίου και άνοιξε πυρ με καραμπίνα με αποτέλεσμα να σκοτώσει τρία άτομα πριν να βάλει τέλος στη ζωή του.

    Νεκροί από τα πυρά του Αιγύπτιου έπεσαν η αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, Μαρία Καρνέση, ο διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής, Αντώνης Βλασσάκης, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την αδελφή της Μαρίας Καρνέση, και ο πρώην καπετάνιος και υπάλληλος στο λογιστήριο της εταιρείας Ηλίας Κουκουλάρης.

    Ο Αιγύπτιος δράστης βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτηρίου της ναυτιλιακής πλάι στην καραμπίνα με την οποία αυτοκτόνησε.

    Την ίδια ώρα, συγκλονισμένη είναι η κόρη του πρώην καπετάνιου Ηλία Κουκουλάρη. Μιλώντας στο Mega υπογράμμισε ότι είναι σε άσχημη κατάσταση, ενώ, πρόσθεσε πως ο πατέρας της προσπάθησε να αφοπλίσει τον δράστη για να μην σκοτωθεί κανείς και τους σκότωσε όλους.

    «Ήταν στον πρώτο όροφο, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Βγήκα χθες από το νοσοκομείο και τώρα έγινε αυτό. Όλο αυτό. Ξέρω μόνο ότι ένας αυτοκτόνησε, ένας Αιγύπτιος. Είναι τρεις νεκροί, εκ των οποίων ο ένας είναι ο πατέρας μου. Κατευθύνομαι προς το σπίτι. (σ.σ ο πατέρας μου) Πήγε να τον αφοπλίσει για να μην σκοτωθεί κανείς και τους σκότωσε όλους. Είναι η αστυνομία μέσα, δεν μπορούσα να μπω. Είμαστε σε κατάσταση που πάμε σπίτι, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη μητέρα μου. Πραγματικά είμαστε όλοι σε άσχημη κατάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Διαβάστε επίσης

    Η Αντιτρομοκρατική ανέλαβε τις έρευνες για τον εκρηκτικό μηχανισμό

    Προφυλακιστέος ο 35χρονος YouTuber που κατηγορείται για κακοποίηση ΑμεΑ

    Μακελειό στη Γλυφάδα: Το προφίλ του 76χρονου «Αρη» που σκόρπισε τον θάνατο – Είχε βαπτιστεί από την οικογένεια Καρνέση



    ΣΧΟΛΙΑ