ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο της ΕΛΠΙΔΑΣ, Bvlgari και Kessaris στην Αθήνα, Art Fair Μουσείο ILIAS LALAOUNIS, κέντρο Πολιτισμού και Επιστήμης Mara Karetsos, το Λονδίνο στηρίζει την Axion Hellas και η Περιπέτεια και τα παραμύθια της
Σε γραπτή δήλωσή του προς τα ΜΜΕ, ο Γιώργος Πατούλης ζητά προστασία του παιδιού τους, μετά από τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό του με την Μαρίνα Πατούλη.
Αναλυτικά η δήλωση Γιώργου Πατούλη
Σε όλη μου την προσωπική, επιστημονική και πολιτική διαδρομή, προσπαθώ να ανταποκριθώ στις ευθύνες μου τόσο ως οικογενειάρχης, όσο κι απέναντι στους πολίτες.
Αυτό κάνω σήμερα ως πατέρας, ως Περιφερειάρχης Αττικής και ως ιατρός και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, δίνοντας μια σκληρή μάχη για να περιορίσουμε τις τραγικές συνέπειες της πανδημίας, ώστε να μπορέσει η κάθε οικογένεια αυτής της χώρας, να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην προηγούμενη κανονικότητά της.
Θεωρώ ότι ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα που έχουν έρθει στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να έχω εγώ καμία προσωπική ευθύνη, δεν αφορούν κανέναν άλλον, παρά μόνο την οικογένειά μου.
Προσπαθώ τα ζητήματα αυτά να τα διαχειριστώ με σοβαρότητα , υπευθυνότητα κι ενσυναίσθηση, θέτοντας ως πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα όχι τη διαφύλαξη της εικόνας μου, αλλά το καλό του παιδιού μου, στο οποίο είμαι διαρκώς δίπλα, περνώντας μαζί του πολλές ώρες καθημερινά, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Κάθε ενέργεια μου μέχρι σήμερα αυτόν τον σκοπό πρωτίστως εξυπηρετεί, να διαφυλάξω την ψυχική ηρεμία και γαλήνη του έφηβου γιού μου, όπως οφείλει να κάνει κάθε υπεύθυνος πατέρας.
Με απόλυτο σεβασμό στη δουλειά των εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ζητώ από όλους να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή και κυρίως να σεβαστούν το παιδί μου, που δεν πρέπει να γίνει βορρά στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας.
Μαρίνα Πατούλη: Δεν με ενδιαφέρει αν έχει μπει τρίτο πρόσωπο, το προσπερνώ
Μαρίνα και Γιώργος Πατούλης: Ο κεραυνοβόλος έρωτας στην Πάρο, τα 35 χρόνια κοινής πορείας και η κρίση στον γάμο τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: «Κόκκινη γραμμή» οι πυραυλικές δυνατότητες – Μήνυμα από σύμβουλο του Χαμενεΐ
- Μαρινάκης: Η μάχη ενάντια στην παραπληροφόρηση είναι η πιο σημαντική της δικής μας και της επόμενης γενιάς
- Δημοσκόπηση RealPolls: Άνετα πρώτη η ΝΔ, παγιώνεται 2ο το ΠΑΣΟΚ – Πέφτει η Καρυστιανού
- Μ. Χατζημανώλη: Περιοδεία, ομιλίες, συναντήσεις σε Αθήνα και Αίγυπτο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.