ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη Δευτέρα στις 13:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νίκαια, θα τελεστεί η κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου έπειτα από ανακοπή που υπέστη στο ιδιωτικό ιατρείο Stem Cell, διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο «Ελπίς». Η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Η Νίκαια είχε ιδιαίτερη θέση στη ζωή του Γιώργου Μαζωνάκη, καθώς ήταν η περιοχή όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Ο ίδιος αναφερόταν συχνά με υπερηφάνεια στη λαϊκή γειτονιά της καταγωγής του, την οποία είχε μνημονεύσει και μέσα από τα τραγούδια του.
Διαβάστε επίσης
Έλεγχος της ΑΑΔΕ για τη λειτουργία του ιατρείου στο Κολωνάκι όπου πέθανε ο Μαζωνάκης
Ξέσπασε σε λυγμούς ο πατέρα του Γιώργου Μαζωνάκη: Το παιδί μου εμένα ποιος θα μου το φέρει πίσω;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Stellantis: Επένδυση άνω του 1 δισ. ευρώ στη Γαλλία για παραγωγή νέου επαγγελματικού βαν
- ΗΠΑ: Στα 1,96 τρισ. δολάρια το δημοσιονομικό έλλειμμα – Προς ιστορικά επίπεδα το χρέος
- Ελληνικό Μετρό: Παραιτήθηκε ο Χρήστος Καραδήμας, μεταβατικός πρόεδρος ο Σπύρος Χρυσανθόπουλος
- Χανιά: Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανήλικων μαθητριών – Βίντεο από το περιστατικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.