• Κοινωνία

    Γιώργος Κιμούλης: Δεν αποσύρω τη μήνυση ακόμα και αν η Ζέτα Δούκα ζητήσει συγγνώμη

    • NewsRoom
    Σταύρος Νιάρχος

    Γιώργος Κιμούλης


    Την δική του εκδοχή για το περιστατικό βίας εναντίον της Ζέτα Δούκα, έδωσε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Κιμούλης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA.

    «Όταν το άκουσα για πρώτη φορά στεναχωρήθηκα, τώρα έχω θυμώσει πολύ» είπε ο ηθοποιός, Γιώργος Κιμούλης. «Ούτε για αστείο δεν κλώτσησα τη Ζέτα Δούκα».

    «Έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση» συμπλήρωσε, ενώ υπογράμμισε ότι ακόμα και αν ανασκευάσει τις δηλώσεις της η ηθοποιός και ζητήσει συγγνώμη δεν πρόκειται να την αποσύρει.

    «Καταρχάς δεν κατάλαβα τι έγινε την περίοδο των συμβάντων μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου» είπε ο κ. Κιμούλης και εξήγησε πως «η παράσταση πήγε μέχρι το Πάσχα και ότι υπάρχουν φωτογραφίες από την κοπή της πίτας ένα μήνα μετά, όπου είμαστε όλοι μια χαρά».

    Επιπλέον, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός μιλώντας για εκείνη την παράσταση είπε πως κανένας από τους ηθοποιούς δεν ήταν τότε νέος ώστε να φοβάται μην του καταστρέψει την καριέρα ο «κακός θιασάρχης», προφανώς αναφερόμενος στο πρόσωπό του.

    Στη συνέχεια είπε ότι όλοι διαφωνούν στις δουλειές τους και έκανε λόγο για εργατική διαφωνία, η οποία λύνεται όταν κάποιος πάει στον εργοδότη και πει «ο τάδε μου φέρεται άσχημα και σε παρακαλώ πολύ αν δεν σταματήσει θα πάω στην επιθεώρηση εργασίας».

    «Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε» ενώ αρνήθηκε ότι υπήρξαν ύβρεις και κλωτσιές. «Φαντάζεστε ο καθένας να βγει σε 13 χρόνια και να πει με κοίταξε στραβά ο τάδε» διερωτήθηκε στη συνέχεια.

    «Αυτό είναι προσωπικό. Αφορά εμένα, εκείνη και την πράξη της» είπε σε άλλο σημείο.

    Μάλιστα, συνέδεσε την καταγγελία της Ζέτας Δούκα, με τα όσα αποκάλυψε προ ημερών η Σοφία Μπεκατώρου, για τον βιασμό της, όταν ήταν 21 ετών, μια κίνηση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και καταγγελιών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

    «Θεωρώ απαράδεκτο να χρησιμοποιείται η κίνηση της Σοφίας Μπεκατώρου και να βγαίνει οποιοσδήποτε και είναι θυμωμένος να περιγράφει μετά από 13 χρόνια, να υπερβάλει, να μιλάει για ψευδή γεγονότα τα οποία στο μέλλον θα τα πάρει πίσω» είπε.

    Μάλιστα, στη συνέχεια είπε πως «είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου». «Αδιανόητη η πράξη της κ. Δούκα» ενώ είπε ότι η δική του μήνυση δεν πρέπει να αποτρέψει άλλες γυναίκες που όντως υφίστανται οποιασδήποτε μορφής βίας να μην την καταγγέλλουν.



    ΣΧΟΛΙΑ