ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια γυναίκα σκοτώθηκε στο Μέγα Ρέμα της Μακρινίτσας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Η γυναίκα έκανε καταρρίχηση με μια ομάδα αθλητών και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσε στο ρέμα και σκοτώθηκε.
ΕΚΑΒ, πυροσβεστική και αστυνομία βρίσκονται στη περιοχή και προσπαθούν να την εντοπίσουν.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gegonota.news η γυναίκα μετείχε σε ομάδα καταρρίχησης στο Φαράγγι του Μεγάλου Ρέματος, η ΕΜΑΚ ανεβαίνει αυτή την ώρα στη Μακρινίτσας για να την ανασύρει από το νερό.
Τα σχοινιά ορειβασίας ήταν τυλιγμένα στα πόδια της και ο εθελοντής που την εντόπισε πρώτος δήλωσε ότι οι στιγμές ήταν τραγικές. Η ΚΚ ήταν πολύ γνωστή στη κοινωνία του Βόλου για τη συμμετοχή της σε εθελοντικά και οικολογικά κινήματα.
Η αστυνομία και η ΕΜΑΚ βρίσκονται στη περιοχή και θα διεξαχθούν έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η μουσικοπαιδαγωγός.
Διαβάστε επίσης
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε οικοπεδικό χώρο στη Μεταμόρφωση
Έγκλημα στην Τήνο: Πώς ο 93χρονος σκότωσε τον 50χρονο αγιογράφο στη Τήνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Forbes 2025: Οι σταρ που συνεχίζουν να βγάζουν εκατομμύρια μετά θάνατον
- Nobu Matsuhisa-Ρόμπερτ ντε Νίρο: Από ένα πιάτο μπακαλιάρου στην αυτοκρατορία των 900 εκατ. δολαρίων
- Χρίστος Δήμας στο mononews: Αυτά είναι τα έργα που θα αποσυμφορήσουν την Αττική – Τι θα γίνει με τον ΒΟΑΚ
- Sinsay: Τι τζιράρει στην Ελλάδα η «πολωνική Zara» που ανοίγει ένα κατάστημα τον μήνα