• Κοινωνία

    Έγκλημα στην Τήνο: Πώς ο 93χρονος σκότωσε τον 50χρονο αγιογράφο στη Τήνο

    • NewsRoom


    Ανθρωποκτονία διαπράχθηκε το μεσημέρι στην Χώρα της Τήνου, όταν ηλικιωμένος, 93 ετών, πυροβόλησε με καραμπίνα 50χρονο αγιογράφο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μόλις ο αγιογράφος βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο αυτοκίνητό του, ο κατηγορούμενος που τον είχε ακολουθήσει, τον πυροβόλησε ξαφνικά δύο φορές φορές με την καραμπίνα του και τον σκότωσε.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 93χρονος και το θύμα διέμεναν στο ίδιο κτίριο, ενώ είχαν για χρόνια διαφορές και είχαν αλληλομηνυθεί.

    Ο κατηγορούμενος είχε κάνει μήνυση στον 50χρονο, υποστηρίζοντας ότι είχε ρίξει δηλητήριο το πηγάδι του, ενώ το θύμα είχε μηνύσει τον ηλικιωμένο, επειδή ο τελευταίος είχε αποπειραθεί να τον χτυπήσει.

    Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Τήνου.

    Τήνος: Πώς έγινε το φονικό

    Το θύμα βγήκε από το σπίτι για να μπει στο αυτοκίνητο, ενώ ο δράστης βρισκόταν στο μπαλκόνι.

    Οι δύο άνδρες λογομάχησαν και τότε ο δράστης κατέβηκε, πλησίασε το θύμα και έσπασε με το κοντάκι της καραμπίνας το τζαμί του αυτοκινήτου και στη συνέχεια τον πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές.

    Το έγκλημα έχει συγκλονίσει την Τήνο / Φωτογραφία: τηνοςtoday

    Ο δράστης είχε κάνει μήνυση στο θύμα ότι του δηλητηρίασε το πηγάδι και μήνυση για αυτοδικία επειδή είχε τοποθετήσει κεραία στην ταράτσα.

    Το θύμα από την πλευρά του είχε κάνει μήνυση στον δράστη για απόπειρα σωματικών βλαβών καθώς είχε προσπαθήσει να τον χτυπήσει με μαγκούρα και ο ηλικιωμένος είχε καταδικαστεί.

    Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα μέσα στο αυτοκίνητό του / Φωτογραφία: τηνοςtoday

    Έγκλημα στην Τήνο: Πατέρας δύο παιδιών το θύμα

    Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών. Πριν λίγο διάστημα έχασε τον αδερφό του από καρκίνο, ο οποίος είχε και εκείνος άλλα δύο παιδιά.

    Προηγουμένως, το θύμα είχε χάσει τον πατέρα του, που ήταν διευθυντής της σχολής Αγιογραφίας της Τήνου και μετά τον θάνατό του, πήρε την θέση του. Όλα αυτά συνέβησαν μέσα σε ένα χρόνο.

    Αρχικά, αφότου πέθανε ο πατέρας του, χρέη διευθυντή στη σχολή, ανέλαβε ο αδερφός του. Αφού έφυγε κι εκείνος από τη ζωή λόγω καρκίνου, τη θέση πήρε το θύμα της άγριας δολοφονίας στην Τήνο.

    Η είδηση της άγριας δολοφονίας μέρα μεσημέρι έχει συγκλονίσει το νησί της Τήνου. Σύμφωνα με το tinostoday, το θύμα ήταν ένας άνθρωπος ήσυχος, καλλιεργημένος.

    Η ΕΛΑΣ εντόπισε τον δράστη και τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Τήνου όπου και ομολόγησε. Σύμφωνα με το cyclades24, στο Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος.

    Διαβάστε επίσης

    Έγκλημα στην Τήνο: Σκότωσε τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας γιατί πήγε και πάρκαρε μπροστά στο σπίτι του



    ΣΧΟΛΙΑ