• Κοινωνία

    Γιάννης Γιοκαρίνης: Ανακάλεσε την καταγγελία η σύζυγος – «Τσακωθήκαμε αλλά δεν με χτύπησε»

    • NewsRoom
    Γιάννης Γιοκαρίνης

    Γιάννης Γιοκαρίνης


    «Δεν με χτύπησε ο σύζυγός μου, απλά τσακωθήκαμε και κινήθηκε η αυτεπάγγελτη διαδικασία αφού πρώτα κάλεσα την αστυνομία προκειμένου να του γίνει μια απλή σύσταση γιατί είχαν ανέβει τα ντεσιμπέλ», ισχυρίζεται τώρα η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη, ο οποίος το πρωί συνελήφθη και οδηγήθηκε στην αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία.

    Σε βάρος του 69χρονου καλλιτέχνη ασκήθηκε δίωξη για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση το νόμο για την ενδοοικογενειακή βία και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

    Όπως κατήγγειλε η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή, διαπληκτίστηκε μαζί της και στη συνέχεια επιχείρησε να την πιάσει από το λαιμό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού, που μπήκε μπροστά και απέτρεψε την επίθεση κατά της 46χρονης γυναίκας.

    Μετά από το περιστατικό, η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη τον κατήγγειλε στο ΑΤ Καλλιθέας και στη συνέχεια συνελήφθη, προκειμένου να δικαστεί.

    Ωστόσο, καθώς ο κατηγορούμενος καλλιτέχνης βρισκόταν σε αναμονή της εκδίκασης της υπόθεσής του, η σύζυγός τους εμφανίστηκε στο δικαστήριο, με σκοπό να ανακαλέσει την καταγγελία.

    Όπως δήλωσε, τσακώθηκε με τον άντρα της, αλλά ανέφερε ότι εκείνος δεν τη χτύπησε.

    Εν συνεχεία, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, κάλεσε την αστυνομία και κινήθηκε η αυτεπάγγελτη διαδικασία.

    «Πήρα τηλέφωνο, επειδή είχαν αρχίσει τα ντεσιμπέλ να ξεφεύγουν και να βγαίνουν προς τα έξω, πήρα τηλέφωνο για να ηρεμήσουν πνεύματα. Να γίνει μια σύσταση. Από εκεί και πέρα, έχει γίνει η τρίχα τριχιά, ότι με έπιασε από τον λαιμό, ότι με βάρεσε, ότι μου έκανε…Μου είπαν πως είναι αυτεπάγγελτο και γι’ αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα», ανέφερε στα μέσα ενημέρωσης η 47χρονη σύζυγος.

    Διαβάστε επίσης: 

    Συνελήφθη ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης: Έπιασε από τον λαιμό τη σύζυγό του και την απειλούσε

    Τέμπη: Έφοδος εισαγγελέα στα γραφεία του ΟΣΕ – Πήρε τα ηχητικά

    Άνω Λιόσια: Συνελήφθη 34χρονος για άσκοπους πυροβολισμούς με καραμπίνα



    ΣΧΟΛΙΑ