ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι γονείς του 13χρονου ποδηλάτη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τελικά κατέληξε νωρίς το πρωί εγκεφαλικά νεκρό στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, αποφάσισαν να δώσουν ζωή με την προσφορά των οργάνων του 13χρονου.
Υπενθυμίζεται ότι, ο 13χρονος εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χατζηκώστα το απόγευμα της Πέμπτης.
Το άτυχο αγόρι επέστρεφε με το ποδήλατό του στο σπίτι του, όταν παρασύρθηκε υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες από διερχόμενο αυτοκίνητο και χτύπησε στο παμπρίζ.
Το παιδί μεταφέρθηκε χωρίς σφιγμό στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όμως ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ανατάχθηκε και μεταφέρθηκε κατευθείαν στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα. Δυστυχώς σήμερα οι γιατροί ανακοίνωσαν πως το αγόρι είναι εγκεφαλικά νεκρό.
Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διεξάγει η Τροχαία Πρέβεζας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πηγές ΝΔ: Ένα χρόνο νωρίτερα έσπασε το «φράγμα» των €1.500 ο μέσος μισθός
- Novo Nordisk: Προειδοποίηση για πτώση των πωλήσεων λόγω εντονότερου ανταγωνισμού στις ΗΠΑ
- Ποιος είναι ο 54χρονος Έλληνας που συνελήφθη για σαμποτάζ σε γερμανικά πολεμικά πλοία
- Δίκη Λεπέν: Ο Εισαγγελέας προτείνει επικύρωση των ποινών – Μεταξύ τους η στέρηση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.