• Κοινωνία

    Γιάννα Αγγελοπούλου: «Όσο και να με φορολογήσουν, εγώ θα τα πληρώσω»

    • NewsRoom
    Επιτροπή «Ελλάδα 2021»

    Γιάννα Αγγελοπούλου


    Σάλο έχει προκαλέσει στα social media η απάντηση της Γιάννας Αγγελοπούλου σε χρήστη στο Twitter, με αφορμή το άρθρο του Μπιλ Γκέιτς για την Ελλάδα.

    Αν και σχετικά νέα στο Twitter, καθώς δημιούργησε το προφίλ της μόλις τον περασμένο Οκτώβριο, η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν άργησε να μπει στο κλίμα και να ξεκινήσει μια πιο άμεση επικοινωνία με τον κόσμο.

    Όπως είναι γνωστό, οι χρήστες του Twitter δεν «μασάνε» τα λόγια τους και αποτελούν αυστηρούς κριτές.

    Την τελευταία εβδομάδα, μάλιστα, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου εμφανίζεται πιο ενεργή στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο, αφού απαντάει η ίδια όλο και πιο συχνά σε tweets, υπογράφοντας στο τέλος με τα αρχικά της, «GA».

    Άλλωστε η περίοδος της καραντίνας έχει αυξήσει λίγο-πολύ τον χρόνο που περνά ο κόσμος στα social media.

    Μόλις χθες μοιράστηκε στο Twitter το άρθρο του ιδρυτή της Microsoft, Bill Gates, που έγραψε ο ίδιος για την εφημερίδα Καθημερινή, απομονώνοντας τα εξής:

    Bill Gates: «Εδώ και 20 χρόνια ζητώ από τους παγκόσμιους ηγέτες να επενδύσουν στην υγεία των φτωχότερων ανθρώπων του κόσμου. […] Οι πανδημίες μας θυμίζουν ότι η βοήθεια προς τους άλλους δεν είναι απλώς το σωστό. Είναι και το έξυπνο».

    Τα σχόλια από τον κόσμο δεν άργησαν να έρθουν με έναν από τους χρήστες να της γράφει: «Μια καλή αρχή είναι να σας φορολογήσουν περισσότερο», με την Γιάννα Αγγελοπούλου να δίνει «πληρωμένη» απάντηση:

    «Όσο και να με φορολογήσουν, εγώ θα τα πληρώσω. Εσείς;; GA».

    Βέβαια, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά απάντησε και σε άλλες ερωτήσεις. Όπως έγραψε, φορολογείται στην Ελλάδα, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει εκείνη την βραδιά του Σαββάτου το 2004, κατά τη διάρκεια δεξίωσης που διοργάνωσε στην περιοχή της Φιλοθέης, όταν τόνοι πυροτεχνημάτων απείλησαν να κάψουν το άλσος της Φιλοθέης.

    Όπως απάντησε η Γιάννα Αγγελοπούλου:

    «1) Άλλοι έβαλαν φωτιά, 2) Ανεξαρτήτως της μη ευθύνης μου, το ξαναφύτεψα, 3) Όταν επιτραπούν οι βόλτες, περάστε να το δείτε. GA»!

    Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν χρωστάει στη Χαλυβουργική, απάντησε:

    «Δεν μας ανήκει η Χαλυβουργική, στον αδελφό Κωνσταντίνο και υιούς απευθυνθείτε! GA» 

    Τέλος, ένας χρήστης την ρώτησε το λόγο που τελειώνει κάθε tweet με τα αρχικά «GA», στο οποίο απάντησε:

    «Gianna Angelopoulos= GA, got it? GA»

    Όπως γράφει και στο μίνι βιογραφικό του λογαριασμού της, το προφίλ στο Twitter διαχειρίζεται συνέταιρός της, ωστόσο τα υπογεγραμμένα tweets «GA» έρχονται απευθείας από την ίδια.

    Δείτε τα tweets:



    ΣΧΟΛΙΑ