ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ένας τραυματίστηκε σοβαρά σε επεισόδιο με πυροβολισμούς σε εργοστάσιο της Mercedes στο Ζιντελφίνγκεν, έξω από την Στουτγάρδη, ανακοίνωσε η αστυνομία της Βάδης – Βυρτεμβέργης. Ο δράστης έχει συλληφθεί.
Σύμφωνα με την Stuttgarter Zeitung, η αστυνομία δέχθηκε στις 7:45 κλήσεις έκτακτης ανάγκης για πυροβολισμούς στο εργοστάσιο 56 της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, όπου κατασκευάζεται το μοντέλο S-Class.
Στην περιοχή έσπευσαν ενισχυμένες αστυνομικές δυνάμεις, σωστικά συνεργεία και δύο ελικόπτερα.
«Ένα άτομο σκοτώθηκε, ένα άλλο τραυματίστηκε σοβαρά. Οι συνθήκες παραμένουν ασαφείς. Ο δράστης συνελήφθη και η κατάσταση έχει τεθεί υπό έλεγχο. Δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος για τους πολίτες», αναφέρεται στην ανάρτηση της αστυνομίας στο Twitter.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο: Νεκρός οδηγός της μηχανής μετά από σύγκρουση με λεωφορείο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ταγιάνι προς Ρούμπιο: Σημαντική η αμερικανική παρουσία στην Ευρώπη
- Citi για ΔΕΗ: Νέα τιμή στόχος στα €22,60 – Περιθώρια ανόδου ακόμη και στο δυσμενές σενάριο
- Δεν κάνει πίσω η Τουρκία: Φέρνει νομοσχέδιο για τις θαλάσσιες διεκδικήσεις σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
- Αραγτσί: Ο πυραυλικός εξοπλισμός του Ιράν βρίσκεται στο 120% – Οι ΗΠΑ υπονομεύουν τις διπλωματικές προσπάθειες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.