ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μειώνεται για 17η ημέρα ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ
Άλλοι 369 άνθρωποι προστέθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στη μακάβρια λίστα των θυμάτων της πανδημίας στην Γαλλία, όπου οι νεκροί ανέρχονται πλέον στους 22.614, σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας.
Παράλληλα, εξακολουθεί να μειώνεται, για 17η ημέρα, ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας: συνολικά, οι πάσχοντες από τον ιό που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ανέρχονται στους 4.725.
Επιπλέον, οι νεκροί που έχουν καταγραφεί σε νοσοκομεία φτάνουν τους 14.050 (+198 το τελευταίο 24ωρο) και σε οίκους ευγηρίας και άλλα προνοιακά ιδρύματα τους 8.564 (+171).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηδάκης: 1 δισ. ευρώ πληρωμές στους αγρότες μέχρι το τέλος Ιουνίου – Το σχέδιο δράσης για τη Θεσσαλία
- Μητσοτάκης: Στις τρεις πρώτες προτεραιότητες για την τρίτη 4ετία της ΝΔ η ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα – Σύντομα τα μέτρα για τη στήριξη της βιομηχανίας
- Κώτσηρας: Η Ελλάδα από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη που λαμβάνει μέτρα κατά της αισχροκέρδειας
- Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 15 Μαρτίου – Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.