ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν από τον νέο κορονοϊό στη Γαλλία αυξήθηκε σήμερα κατά 367, φτάνοντας συνολικά τους 23.660, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα πλησιάζουν τις 130.000, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.
Σήμερα, οι αρχές ανέφεραν 1.520 νέα κρούσματα, με τον συνολικό αριθμό τους να ανέρχεται πλέον στα 129.859.
Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Εντουάρ Φιλίπ ανακοίνωσε νωρίτερα στο κοινοβούλιο ότι τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί δεν πρόκειται να αρθούν παρά μόνο αν τα κρούσματα πέσουν κάτω από τα 3.000 ημερησίως.
Πτωτικά κινείται και ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται με Covid-19, στους 27.484, από 28.055 την Δευτέρα. Επίσης, εξακολουθεί να μειώνεται, για δεύτερη εβδομάδα, ο αριθμός των ασθενών που βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας, πέφτοντας σήμερα στους 4.387, από 4.608 χθες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παρ’ ολίγον νέα επεισόδια στο ΑΠΘ: «Ενημερώθηκαν ότι πρέπει να αποχωρήσουν και αρνήθηκαν», λέει η ΕΛΑΣ
- Monte dei Paschi: Πράσινο φως για τη διαγραφή της Mediobanca από το χρηματιστήριο
- Intracom Defence: Νέα έργα άνω των 108 εκ. δολαρίων με την Raytheon για το Patriot
- Χάρης Βαφειάς: Το «παράπονο» για το Dragons’ Den (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.