ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συγκλονίζουν τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα από το πιλοτήριο ενός Canadair, που επιχειρεί στη φωτιά στη βόρεια Εύβοια.
Όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσε το Mega, το Canadair κινείται προς το πύρινο μέτωπο όπου και απελευθερώνει το υδάτινο φορτίο του.
Σημειώνεται ότι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας κάνουν λόγο για ανεπάρκεια των εναέριων μέσων στην περιοχή, αλλά και για ανεπαρκή καθαρισμό των δασικών εκτάσεων μετά τις εκτεταμένες καταστροφές που είχε προκαλέσει η «Μήδεια», κάτι που μετέτρεψε τα δάση σε πυριτιδαποθήκες, με διάσπαρτα ξερά χόρτα και κλαδιά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ηλεία: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο – Εκκενώνονται ο Δούκας και οι Μηλιές
Φωτιά στην Εύβοια: Αγωνία για το μέτωπο στην Ιστιαία – «Θα καούμε σαν τα ποντίκια», λένε οι κάτοικοι
Φωτιά στην Αρκαδία: Εξαπλώνεται το μέτωπο – Νέες εστίες – Εκκένωση περιοχών (vid)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Union Maritime παρήγγειλε άλλα εννέα φορτηγά πλοία – Ναυπηγεί συνολικά 69 πλοία
- Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση με ισχυρές βροχές και καταιγίδες με κεραυνούς
- Jumbo: Στήνεται το πρώτο κατάστημα στον Καναδά – Το «Coming Soon» στο Τορόντο
- Επίδομα παιδιού Α21 – Ποιοι θα πάρουν έως 560 ευρώ στις 30 Σεπτεμβρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.