• Κοινωνία

    Εξάρχεια: Κουκουλοφόροι με μαχαίρια επιτέθηκαν σε τουρίστες

    • NewsRoom
    μαχαιρι


    Μια νέα επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια καταγράφηκε τα μεσάνυχτα της 12ης Ιανουαρίου, με θύματα μια ομάδα τουριστών από τη Νότια Κορέα, προκαλώντας τις αντιδράσεις της πρεσβείας της ασιατικής χώρας στην Αθήνα.

    Διπλωματικοί υπάλληλοι της πρεσβείας έσπευσαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα προκειμένου να παράσχουν βοήθεια στα θύματα και φυσικά να διαμαρτυρηθούν έντονα για την κατάσταση που παρουσιάζει το κέντρο της πρωτεύουσας.

    Οι τρεις τουρίστες είχαν έρθει στην Αθήνα για ολιγοήμερες διακοπές. Τα μεσάνυχτα της 12ης Ιανουαρίου βρέθηκαν να βαδίζουν αμέριμνοι στην οδό Στουρνάρη. Εκεί, είδαν ξαφνικά μπροστά τους μια ομάδα οκτώ κουκουλοφόρων που κρατούσαν μαχαίρια. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν, οι κουκουλοφόροι άρχισαν να τους χτυπούν στο πρόσωπο. Αφού οι ληστές τους άρπαξαν τα κινητά τηλέφωνα και τα πορτοφόλια, εξαφανίζονται στα στενά της περιοχής.

    Ανάλογα περιστατικά στην περιοχή των Εξαρχείων αποτελούν καθημερινό φαινόμενο και για τους κατοίκους, οι οποίοι  σηκώνουν πλέον τα χέρια ψηλά έχοντας μάλιστα εκφράσει έντονα τις διαμαρτυρίες τους με επιστολές τους προς τον πρωθυπουργό και τα αρμόδια υπουργεία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πανικός στο Ναϊρόμπι: Εκρήξεις και πυροβολισμοί σε ξενοδοχείο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ρυμουλκό «Andreas»: Εντοπίστηκε νέα μεγάλη ποσότητα χασίς σε μορφή «σοκολάτας»



    ΣΧΟΛΙΑ