• Κοινωνία

    Εύα Μπουντούρη: Πέθανε η ραδιοφωνική παραγωγός του «Εν Λευκώ»

    • NewsRoom
    Εύα Μπουντούρη: Πέθανε η ραδιοφωνική παραγωγός του «Εν Λευκώ»

    Εύα Μπουντούρη


    Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 40 ετών, η ραδιοφωνική παραγωγός του Εν Λευκώ, Εύα Μπουντούρη.

    Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου μέσα από το Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέροντας πως γνώριζε ότι η παραγωγός είχε μπει προληπτικά στο χειρουργείο για ένα πρόβλημα υγείας.

    Την παρουσιάστρια την ενημέρωσε η αδερφή της Εύας Μπουντούρη, καθώς οι δύο γυναίκες έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους και γνωρίζονται χρόνια.

    Η αιτία θανάτου της παραγωγού δεν έγινε γνωστή ακόμα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρει:

    «Ήταν πολύ άδικο αυτό που έγινε γιατί το κορίτσι μπήκε για ένα χειρουργείο προληπτικά για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας και δεν πήγε καλά. Δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί δεν αφορούν και τον πολύ κόσμο. Το σίγουρο είναι ένας άγγελος στον ουρανό… Το σίγουρο είναι πως κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιείς πως όλα κρέμονται από μία κλωστή και επειδή χθες όταν έμαθα την είδηση… Ένα κορίτσι 40 χρονών…».

    Η Εύα Μπουντούρη είχε ένα πρόβλημα υγείας και θα έπρεπε να κάνει μία σειρά από εξετάσεις προκειμένου να ελέγξει τον θυροειδή της. Σε αυτές τις εξετάσεις οι γιατροί διέγνωσαν ότι η μουσική παραγωγός του «Εν Λευκώ», όπου δούλευε από το 2007, είχε ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

    Έτσι, η μουσική παραγωγός υποβλήθηκε σε μία χειρουργική επέμβαση, αλλά η έκβασή της δεν ήταν επιτυχής. Έπεσε σε κώμα και παρέμεινε σε αυτήν την κατάσταση για τρεις εβδομάδες, με αποτέλεσμα τώρα να αφήσει την τελευταία της πνοή, σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τη γνώριζαν.

    Η Εύα Μπουντούρη ήταν ραδιοφωνική παραγωγός στον Εν Λευκώ τα τελευταία 17 χρόνια και η φωνή της είχε συντροφεύσει πολλές στιγμές.

    Ποια ήταν η Εύα Μπουντούρη:

    Ξεκίνησε το ραδιόφωνο το 2002 και από το 2007 το μυαλό και τα χέρια «κόλλησαν» στην κονσόλα του Εn Lefko 87.7, αναλαμβάνοντας τα βράδια, τα απογεύματα, τα μεσημέρια, τα Σαβ/κα και τις καθημερινές. Μέσα στην υπερβολή της, θεωρεί ότι δεν νοείται groovy μουσική χωρίς μπάσο & μαγεία χωρίς σαξόφωνο! Με ποικίλα ακούσματα και freestyle DJ set, αφήνει πάντα χώρο για πολλά είδη, αλλά δίνει έμφαση στη soulful disco, τη jazzy electronica και τη nu-funk. Τα πιθανά σημεία για να τη βρούμε εκτός των FM, είναι η Αθήνα, τα περίχωρα & τα νησιά.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ