• Κοινωνία

    Έτσι συνέλαβαν τον γνωστό παρουσιαστή στο Σύνταγμα

    • NewsRoom
    φυλακή - πλαστά διαβατήρια


    Ποιος είναι ο γνωστός παρουσιαστής που συνελήφθη για κλοπή;

    Στα κρατητήρια πέρασαν τη νύχτα της Τετάρτης, γνωστός παρουσιαστής και ακόμη ένας άνδρας, που συνελήφθησαν για απόπειρα κλοπής, στο κέντρο της Αθήνας.

    Όλα έγιναν στο Σύνταγμα και συγκεκριμένα στο δρόμο επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφιάς. Ο παρουσιαστής, ηθοποιός και πρώην μοντέλο οδηγούσε τη μηχανή του, όταν ξαφνικά είδε μία νεαρή κοπέλα να περπατά στο δρόμο. Τότε, σταμάτησε δίπλα της και ο συνεπιβάτης του της άρπαξε το κινητό από τα χέρια.

    Ο κόσμος που είδε το περιστατικό άρχισε να φωνάζει προσπαθώντας να σταματήσουν τους δύο επίδοξους κλέφτες, ενώ στο σημείο βρίσκονταν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που περοπολούσαν στην περιοχή, με αποτέλεσμα να κυνηγήσουν και να συλλάβουν εν τέλει τους δύο άνδρες. 

    Ο παρουσιαστής και ο συνεργάτης του πέρασαν τη νύχτα στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως, ενώ μετά από εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα.

    Σημειώνεται ότι ο παρουσιαστής τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

    Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε παραδεχτεί πως είχε νοσηλευτεί σε 11 κέντρα απεξάρτησης και επισκεπτόταν ψυχιάτρους, μέχρι που διαγνώστηκε πως έπασχε από χρόνια διπολική διαταραχή.



    ΣΧΟΛΙΑ