ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η υπόθεση εξαφάνισης των τριών ανήλικων κοριτσιών που εξαφανίστηκαν την περασμένη Δευτέρα από δομή φιλοξενίας στην Αγία Παρασκευή
Οι δύο 15χρονες και η μια 16χρονη που αγνοούνταν βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού».
«Οι φυγές των παιδιών κατά την εφηβική ηλικία είναι ένα συχνό φαινόμενο, το οποίο επιτείνει, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο εγκλεισμός λόγω των μέτρων για τον Covid-19. Το αποτέλεσμα είναι πολλές φορές να δημιουργούνται συναισθήματα καταπίεσης στους εφήβους και ανάγκη εκτόνωσής τους μέσω ανάλογων συμπεριφορών», τονίζεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Ναι σε διάλογο με την Ευρώπη, αλλά χωρίς τελεσίγραφα
- Γεωργιάδης απάντησε σε πρόσκληση του Τάιλερ Μακμπέθ: Είμαι στη διάθεσή του Κασσελάκη να ανταλλάξουμε απόψεις για το ΕΣΥ
- Γεωργιάδης για ηλεκτρονική συνταγογράφηση αντιβιοτικών: Σημαντική βελτίωση στην καταγραφή και παρακολούθηση χρήσης
- Αμπάς Αραγτσί κατά Ισραήλ: Το Τελ Αβίβ επιδιώκει «διαρκή πόλεμο» στον Λίβανο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.