ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται η νεαρή κοπέλα, η οποία δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι το μεσημέρι στην Ερμού στο κέντρο της Αθήνας.
Η κατάσταση της υγείας της σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν είναι καλή, δεν είναι διασωληνωμένη και επικοινωνεί.
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, όπου ο 32χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι στην πλάτη τη νεαρή γυναίκα.
Διακομίσθηκε μέσω ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και, σύμφωνα με τους γιατρούς, έφερε δύο τραύματα στη θωρακική χώρα. Άμεσα διενεργήθηκε αξονική τομογραφία και οδηγήθηκε στο χειρουργείο για ερευνητική θωρακοτομή προς αντιμετώπιση των τραυμάτων.
Διαβάστε επίσης:
Χωρίς ραντεβού οι ασφαλισμένοι στις κατά τόπους Τοπικές Διευθύνσεις του e-ΕΦΚΑ
Ηλεία: Μαχαίρωσε τον αδελφό του έπειτα από καβγά
Ερμού: Η στιγμή της σύλληψης του άνδρα που μαχαίρωσε μια νεαρή γυναίκα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Delanie Flynn και Cassidy Kofoed: Οι δύο όχι και τόσο αθώοι ξανθοί άγγελοι στο πλευρό της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Βικτώρια Πατουκιάν (Aghne): Τα πρώτα διατροφικά καλλυντικά, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και το μεγαλύτερο εμπόδιο
- Ιδιοκτήτης ακινήτου έβαλε φωτοβολταϊκό στο σπίτι του και έφαγε… πρόστιμο 2.600 ευρώ – Γιατί η εφορία απέρριψε τη φοροέκπτωση για την επιδότηση ενεργειακής αναβάθμισης
- Theon International: Παρά τις αυξημένες επενδυτικές ανάγκες οι αναλυτές παραμένουν θετικοί