ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του εργάτη, ο οποίος καταπλακώθηκε από όγκους χωμάτων, σε εργοστάσιο στον Αμπελώνα, στο δρόμο Αμπελώνα- Δελερίων, στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.
Για δύο περίπου ώρες, οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, προσπαθούσαν να βρουν το 61χρονο αλλοδαπό εργάτη, ωστόσο όταν τα κατάφεραν, διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:
Ολοκληρώθηκε η ανάσυρση ενός άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, μετά από καταπλάκωσή του στη Δ.Ε. Αμπελώνος Λάρισας. Επιχείρησαν 14 #πυροσβέστες με 5 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 26, 2020
Στον τόπο του συμβάντος είχαν σπεύσει 5 οχήματα της Πυροσβεστικής και 14 πυροσβέστες, καθώς κι ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Πηγή: Larissanet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα