• Κοινωνία

    Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα – Μαρτυρίες σοκ: Η 34χρονη έχασε το μάτι της (video)

    Καλλιθέα


    Ολα ξεκίνησαν στις 9.30 το πρωί στη Θησέως όταν η 34χρονη Ιωάννα πήγαινε στο γραφείο της στην Καλλιθέα. Ξαφνικά μέσα στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζεται η δουλειά της, εμφανίστηκε μπροστά της μία γυναίκα «μαυροφορεμένη» με χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο.

    Η άγνωστη έριξε στην 34χρονη βιτριόλι στο πρόσωπο και το σώμα και αμέσως τράπηκε σε φυγή.

    Αρκετός κόσμος, μόλις άκουσε τις φωνές, έτρεξε να βοηθήσει την 34χρονη και την μετέφερε σε γειτονικό φαρμακείο, όπου εκεί δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες.

    Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κόρη της φαρμακοποιού στην προσπάθειά της να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε από το βιτριόλι.

    «Έτρεχε αίμα από το μάτι της»

    Η άτυχη Ιωάννα μεταφέρθηκε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου νοσηλεύεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση με βαθύ έγκαυμα στο πρόσωπο και στα χέρια. Η γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει χάσει το ένα της μάτι, ενώ κινδυνεύει να χάσει και το δεύτερο μάτι.

    Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τη δεύτερη γυναίκα που έκανε την επίθεση, ενώ ελέγχει και τα βίντεο από τις κάμερες που βρίσκονται γύρω από την καφετέρια που σημειώθηκε η επίθεση.

    Δείτε όλες τις μαρτυρίες:



    ΣΧΟΛΙΑ