• Κοινωνία

    Επίθεση με βιτριόλι: Έτοιμη να μιλήσει εμφανίζεται η 35χρονη

    H κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα


    Τι αποκάλυψε ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου

    Έτοιμη να μιλήσει φαίνεται πως είναι η 35χρονη, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας στην Καλλιθέα τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ρεπορτάζ του Star.

    Υπενθυμίζεται ότι κατά την απολογία της, η 35χρονη έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και δεν αποκάλυψε τίποτα σχετικά με την υπόθεση. Κατόπιν, με τη σύμφωνα γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η κατηγορούμενη κρίθηκε προφυλακιστέα και οδηγήθηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Εκεί, όπως έχει γίνει γνωστό, βρίσκεται απομονωμένη από τις άλλες κρατούμενες, όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο ασφαλείας για τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τον χώρο των φυλακών, η 35χρονη παραμένει σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Αμέσως μετά την προφυλάκισή της, έκανε αίτημα για να εργαστεί εντός των φυλακών. Ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου αποκάλυψε ότι αρχικά η ψυχολογική κατάσταση της 35χρονης ήταν ιδιαιτέρως κακή, ωστόσο πλέον αντιμετωπίζει τη νέα της πραγματικότητα με καλύτερο τρόπο.

    «Ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Της είπα ότι θεωρώ ότι πρέπει να δεις να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα της δικογραφίας, δεν μου το απέκλεισε» ανέφερε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, αποκαλύπτοντας ότι ενδεχομένως ήρθε η ώρα της 35χρονης να αποκαλύψει όλα όσα έγιναν το πρωινό της επίθεσης στην Ιωάννα, καθώς και το παρασκήνιο της υπόθεσης.

    Ο συνήγορός της τόνισε, ωστόσο, ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί για την ημερομηνία που θα γίνει αυτό, που θα είναι δηλαδή η 35χρονη σε θέση να μιλήσει για όσα της καταλογίζουν. Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη δεν έχει παραδεχθεί τίποτα από όσα της προσάπτουν οι Αρχές.

    Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται να μεταχθεί στις φυλακές του Ελαιώνα, μία εξέλιξη που οφείλεται σε λειτουργικούς λόγους και όχι γιατί συντρέχει φόβος για την ασφάλειά της.

    Την ίδια ώρα, όπως έγινε χθες γνωστό, η 34χρονη Ιωάννα, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο, με την κατάστασή της να παραμένει δύσκολη, άκουσε καλά νέα, καθώς οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το αριστερό της μάτι, που είχε κινδυνεύσει μετά την επίθεση με το βιτριόλι. Όπως αποκάλυψε η ιατρική ομάδα που την φροντίζει, το μάτι θα ανακτήσει την όρασή του.

    Η οικογένειά της στέκεται αδιάκοπα στο πλευρό της και όλοι περιμένουν την απολογία της 35χρονης, που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο της υπόθεσης, αλλά και μία «συγνώμη» προς την άτυχη Ιωάννα, που δεν είχε δώσει καμία αφορμή στην 35χρονη γι’ αυτή την επίθεση.

    Οι Αρχές, τέλος, αναμένουν την απολογία της 35χρονης, θέλοντας να ρίξουν φως στην υπόθεση και να ξεκαθαρίσουν το κίνητρο που οδήγησε στην άγρια επίθεση κατά της Ιωάννας.



    ΣΧΟΛΙΑ