ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης της 35χρονης υπόπτου, η οποία φέρεται ότι είναι η δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι.
Οι αρχές, από το πρωί, προχώρησαν στην προσαγωγή της 35χρονης στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, έτσι ώστε να συλλεχθούν στοιχεία.
Η βασική ύποπτη είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στην Αθήνα. Η εταιρεία στην οποία εργάζεται φέρεται να έχει συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή, έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.
Μάλιστα, έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος της και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.