Κοινωνία

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: Σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο τραυματίες


Σοβαρή είναι η κατάσταση των δύο από τους τρεις τραυματίες που δέχτηκαν επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη σύμφωνα με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε το Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου».

Nέα ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση υγείας των τριών εφοριακών που δέχτηκαν επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη, εξέδωσε το Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου».

Σχετικά με τους τρεις τραυματίες που διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» το απόγευμα της 16ης Ιουλίου 2020 από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο», η εξέλιξη της κατάσταση τους έχει ως εξής:

Η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική. Η γενική της κατάσταση είναι σταθερή και διαφεύγει τον κίνδυνο. Είναι υπό στενή ιατρική παρακολούθηση

Η ασθενής Π. Θ. 67 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) με μηχανική υποστήριξη. Παρουσιάζει σταδιακά μικρές βελτιώσεις. Η κατάσταση της είναι σοβαρή και η εξέλιξη της θα κριθεί μετά από νευροχειρουργική και γναθοχειρουργική εκτίμηση κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Ο ασθενής Ξ.Π. 56 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Με μηχανική υποστήριξη. Έχει υποβληθεί σε σοβαρές νευροχειρουργικές επεμβάσεις. Η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη λόγω βαρύτατων βλαβών στον εγκέφαλο. Εμφανίζει μικρά σημεία βελτίωσης. Οι θεράποντες ιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως ανέφερε ο δικηγόρος, εκ μέρους των γονέων του 45χρονου, η οικογένειά του δεν συμπαρίσταται στον δράστη, αποκηρύσσοντας κάθε του ενέργεια.

Ο κ. Βρίκος που εκπροσωπεί την οικογένεια, έκανε λόγο για «παντελώς ακατανόητη» ενέργεια από το παιδί τους, τον οποίο επισκέφθηκαν για να πάρουν εξηγήσεις, αλλά έλαβαν την απάντηση ότι δεν επιθυμεί να τους δει, με τους ίδιους πάντως να είναι εξαγριωμένοι, όπως ανέφερε ο δικηγόρος.


ΣΧΟΛΙΑ