Καταδρομική επίθεση σημειώθηκε, τα ξημερώματα, στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου, από ομάδα αγνώστων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν από τη μία τη νύχτα, οι δράστες βγήκαν από τον χώρο της Πανεπιστημιούπολης και πέταξαν βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο.
Εως αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει προσαγωγές.
Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιάς: 17χρονος παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο χωρίς τις αισθήσεις του
- Ιωάννα Τούνη: Αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα – Τί είπε ο δικηγόρος της
- Συνάντηση Ζελένσκι – Ερντογάν: Στο επίκεντρο συνεργασία των δύο χωρών για ασφάλεια και κοινά έργα εκμετάλλευσης φυσικού αερίου
- Σεισμός 4 Ρίχτερ στη Θεσπρωτία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.