Στόχος εμπρηστικής επίθεσης από αγνώστους έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής στέλεχος του τμήματος Αθλητικής Βίας της ασφάλειας Αττικής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει στο Γαλάτσι εκρηκτικό μηχανισμό.
Ο μηχανισμός που αποτελούνταν από γκαζάκια και μπιτόνια βενζίνης, εξερράγη και προκάλεσε φωτιά και υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου.
Ακόμα, οι δράστες έγραψαν υβριστικό σύνθημα για τον ίδιο καθώς και το τμήμα στο οποίο υπηρετεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζαχαράκη στην 111η Σύνοδο Πρυτάνεων: «Εντός του Απριλίου 120 εκ. ευρώ για τη λειτουργία των Ιδρυμάτων»
- Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Και εμείς πραγματοποιούμε τη δικιά μας έξοδο, από μία Ελλάδα χαμηλών προσδοκιών σε εκείνη των μεγάλων διεκδικήσεων»
- Καιρός: Βροχές και πτώση θερμοκρσίας τη Μεγάλη Εβδομάδα – Με βροχές και η Ανάσταση
- Σερβία: Βρέθηκαν κοντά σε αγωγό φυσικού αερίου που τροφοδοτεί την Ουγγαρία με ρωσικό φυσικό αέριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.