• Κοινωνία

    Επίθεση κουκουλοφόρων στο σπίτι του δημοσιογράφου, Άρη Πορτοσάλτε

    • NewsRoom
    Πορτοσάλτε


    Συνθήματα στους τοίχους της πολυκατοικίας που μένει ο Άρης Πορτοσάλτε έγραψαν κουκουλοφόροι, οι οποίοι πέταξαν επίσης τρικάκια στον χώρο της εισόδου.

    Το γεγονός γνωστοποίησε ο Άρης Πορτοσάλτε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter, η οποία έχει ως εξής: «Η επί ημέρες στοχοποίηση μου από “Αυγή” Κ “Εφ.Συν” έπιασε τόπο: Νυχτερινή επιδρομή στο σπίτι μου! Ο φασισμός επιτίθεται..».

    Καταδίκη Πέτσα, Γεωργιάδη

    Το γεγονός καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Η αποψινή επίθεση στο σπίτι του Αρη Πορτοσάλτε είναι επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης αλλά και στην οικογενειακή εστία. Την καταδικάζουμε. Καμία ενέργεια που επιχειρεί να φιμώσει και να τρομοκρατήσει δεν έχει θέση στη Δημοκρατία μας».

    «Ο Αρης Πορτοσάλτε εδώ και χρόνια δέχεται στο σπίτι του, συνεχώς επιθέσεις από τους «λεβέντες» της Άκρας Αριστεράς διότι δεν συμφωνούν με όσα λέει. Κανένας από την Αριστερά δεν έχει βγει να υπερασπιστεί το δικαίωμα του να λέει ό,τι αυτός νομίζει και να καταδικάσει. Μαζί σου Άρη!» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, επίσης στο Twitter.



    ΣΧΟΛΙΑ