ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Αθήνα επιστρέφουν αργά τη νύχτα, με ειδική πτήση της Aegean από τη Βιέννη, αργά τη νύχτα, 74 Έλληνες πολίτες, στο πλαίσιο επιχείρησης επαναπατρισμού.
Η επιχείρηση πραγματοποιείται έπειτα από τις ενέργειες της πρεσβείας της Ελλάδας στην Αυστρία και της ίδιας της πρέσβεως, Αικατερίνης Κόϊκα.
Οι περισσότεροι από τους επαναπατριζόμενους είναι εποχικοί εργαζόμενοι στους κλάδους της γαστρονομίας και του τουρισμού στα αυστριακά ομόσπονδα κρατίδια του Τιρόλου και Φόραλμπεργκ, οι οποίοι βρίσκονταν εκεί αποκλεισμένοι, μετά τα μέτρα καραντίνας που έχουν επιβληθεί στα δύο κρατίδια από τις εκεί ομόσπονδες αρχές εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες.
Κάποιοι άλλοι από τους επαναπατριζόμενους είναι Έλληνες από τις γειτονικές στην Αυστρία χώρες, Σλοβακία και Τσεχία, ενώ μερικοί, ανήκοντες σε ευπαθείς ομάδες, επιστρέφουν στην Ελλάδα κατόπιν επιθυμίας τους, στο πλαίσιο των σχετικών οδηγιών των ελληνικών αρχών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Golden Age Capital: Τελικό κλείσιμο του πρώτου fund στα €250 εκατ. για τη δημιουργία ισχυρών ελληνικών επιχειρήσεων
- Αγορές: Άγριο ξεπούλημα στα ομόλογα, πτωτικά τα futures στην Wall – Στα $104,5 το πετρέλαιο και το Χ.Α. της αναβάθμισης
- El Mundo: Η Ρωσία ετοιμάζει επιθέσεις με drones κατά της Ιταλίας, Γαλλίας και Ισπανίας
- Barclays: Η σύγκριση Bally’s Intralot και Allwyn – Οι αποτιμήσεις και οι καταλύτες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.