ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση των στελεχών της οικονομικής αστυνομίας του αποκαλούμενου «ελληνικού FBI» κατά κυκλώματος παράνομων συνταγογραφήσεων.
Μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει έξι συλλήψεις, ενός γιατρού, τριών φαρμακοποιών, ενός λογιστή και ενός αλλοδαπού, ενώ έχουν σχηματιστεί και δικογραφίες κατά ακόμη τριών γιατρών που παραμένουν προς το παρόν ασύλληπτοι.
Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. εξελίσσεται κυρίως στην Καλλιθέα και άλλες περιοχές της Αττικής.
Τα μέλη του κυκλώματος φαίνεται πως προχωρούσαν σε παράνομες συνταγογραφήσεις σε ΑΜΚΑ αλλοδαπών.
Εκτός απροόπτου, το πρωί της Παρασκευής οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που θα σχηματίσουν κατά την διάρκεια της νύχτας οι αστυνομικοί αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών.
Διαβάστε επίσης
Δικαστικοί Συντάκτες κατά ΕΣΗΕΑ για τη συνέντευξη τύπου του Μιχάλη Πικραμένου – Τι καταγγέλλουν
Αγρότες: Βγήκαν τα τρακτέρ και στο Κιλκίς και στην Πέλλα
ΗΠΑ: Αρχίσαν οι συλλήψεις μεταναστών κατ’ εντολή Τραμπ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ομόλογα: Παγκόσμιο sell-off στέλνει τις αποδόσεις του 10ετούς αμερικανικού κοντά στο 5%
- Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Αγιασμό
- Hellenic Train: Σε εξέλιξη η ανανέωση του στόλου που αλλάζει την επιβατική εμπειρία στον σιδηρόδρομο
- Παύλος Ξηραδάκης: «Αντί να διαμαρτύρονται ας επενδύσουν σε ναυαγοσωστικά»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.