ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Tikun Olam Ελλάδος διευρύνει την πρόσβαση των ασθενών σε νέα τελικά προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης
Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην παρουσίαση του προϊόντος Germitox. Το προϊόν, το οποίο κυκλοφορεί ως συμπλήρωμα διατροφής, διαφημίζεται στο διαδίκτυο ως αντιπαρασιτικό φάρμακο.
Σύμφωνα με τον ΕΟΦ, το Germitox διακινείται διαδικτυακά μέσω της ομώνυμης ιστοσελίδας, ενώ η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία του, δεν έχει έδρα στην Ελλάδα. Επισημαίνεται ότι στην εν λόγω ιστοσελίδα, οι καταναλωτές καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους σε μια έτοιμη φόρμα παραγγελίας, χωρίς να γνωρίζουν την εταιρεία που έχει τη νομική ευθύνη του προϊόντος.
Ο ΕΟΦ καλεί τους καταναλωτές σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το Germitox, να μην το χρησιμοποιήσουν και να τον ενημερώσουν άμεσα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Θα κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τον φυλακισμένο στο Χονγκ Κονγκ επιχειρηματία Τζίμι Λάι
- ΗΠΑ: Στην Ουάσινγκτον οι 800 Εθνοφύλακες που κινητοποίησε ο Τραμπ
- Οι πρώτες παραθαλάσσιες βίλες της Armani αναβαθμίζουν τον ορίζοντα του Ras Al Khaimah
- Ακούσιες νοσηλείες και στίγμα: Η περίπτωση του Γιώργου Μαζωνάκη
