ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Κυψέλη.
Ομάδα περίπου 300 νεαρών, ορισμένοι εξ αυτών από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, αψήφησαν τις συστάσεις αναφορικά με τις συγκεντρώσεις και τον συνωστισμό και μαζεύτηκαν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.
Η ένταση ξεκίνησε όταν η Αστυνομία έλαβε μία κλήση από περίοικο ο οποίος κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν και τον μαχαίρωσαν.
Λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα, δυνάμεις των ΜΑΤ έφτασαν στην περιοχή και επιχείρησαν να απομακρύνουν τους νεαρούς χρησιμοποιώντας χημικά με αποτέλεσμα η περιοχή να μετατραπεί για λίγο σε πεδίο μάχης.
Οι αστυνομικοί έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων με αποτέλεσμα αρκετοί κάτοικοι να διαμαρτυρηθούν ενώ η συγκέντρωση διαλύθηκε λίγο μετά τις 2:30 με την αστυνομία να προχωρά και σε προσαγωγές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Αμερικανικό πετρέλαιο κατευθύνεται προς την Ελλάδα για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια
- Γαλλία: Είμαστε «έκπληκτοι» από τις επικρίσεις Τραμπ για έλλειψη συνεργασίας στον πόλεμο εναντίον του Ιράν
- Το Bitcoin στα πρόθυρα να «σπάσει» ένα πτωτικό σερί πέντε μηνών
- ΟΗΕ: Ο νόμος θανατικής ποινής για Παλαιστίνιους που θέσπισε το Ισραήλ αποτελεί «έγκλημα πολέμου»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.